[#1] Wargus - Pomocy !!!
Witam Was. Na wstępie mam bardzo wielką prośbę (może to niegrzeczne, ale jestem nieco zdesperowany xd). Od prawie dwóch lat próbowałem zrobić samemu dodatek do WarCrafta 2 (pracując na Wargusie i skryptach .lua). Od pewnego czasu miałem problem ze wstawieniem trzeciej i czwartej rasy do gry... (to już naprawdę nie będzie ta sama gra - uwierzcie mi). Pomysły na jednostki, zaklęcia i ogólnie cały dodatek mam świetne, ale nie potrafię samemu wstawić tych ras żeby działały poprawnie :(. Za każdym razem, gdy już coś kombinuję przy uruchomieniu mapki i wybraniu nowej rasy (dwarfs) wywala z gry z powodu "Fatal Sygnal". Teraz znalazłem trzech grafików do pomocy i znów chciałbym wznowić projekt... ale nadal nie radzę sobie z tym problemem . Jeśli ktoś się na tym zna, to błagam o pomoc.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem