[#1]
os4 na klasyka vs mos na klasyka
Jako ze to hydepark mozemy tu dalej toczyc rozmowe
Pawelini napisal....
> Na prawde kolego masz chyba motyla w glowie.
Ja Ciebie tak nie obrazilem, Tobie przyszlo to latwo
> Przeciez oczywiste ze jakikolwiek topic o amidze i bedziecie uzywac w nim ile wlezie.
Uzywac? Czemu piszesz Wy? Ja odezwalem sie dopiero jak zaczales pisac rzeczy ktore pasuja Tobie, nie przyjzales sie dokladnie co jak dziala, tylko hurra mozna napisac ze os4 na klasyka jest lepszy (znaczy sie napisac jak mos jest gorszy).
> News ten i dwa nizej, wystarczy przejrzec aktywnosc uzytkownikow. Taka przykra wasza przypadlosc.
WASZA? Znowu jaka WASZA? czy widzisz gdzies mase moich postow na temat os4 gdzie sie nasmiewam? Szufladkujesz wszystkich, nieladnie.
> Nie napisalem nic zlego o mosie.
"Mos na klasyki byl mizerny"
"oprocz paru osob z lodzi zwiazanych z mosem tez tego nikt nie uzywal"
"Mos w tamtej wersji to byla jedynie ciekawostka, z nieamigwych systemow wieksze mozliwosci zdecydowanie mial linux apus"
Jezeli to nic zlego. Rozumiem ze to opinie ale mozna bylo to inaczej napisac. Ot chocby "Oprocz paru osob nikt z moich znajomych prawie tego nie uzywal"
> W reakcji na teoryjki jaki to mos na klasyka wspanialy stwierdzilem, iz rzadko mozna sie spotkac z osoba, ktora na jakakolwiek wersje dla klasyka nie narzeka i z reguly jest to fanboy mosa.
I vice versa
> Argumenty na obrone wywalasz jakbym Ci pol rodziny zabil. Taka magia tego portalu, kazdy kazdego juz zaszufladkowal i koniec
Nikogo Mi nie zabiles, nie lubie tylko zacietrzewienia. Kiedys mogles pewnie siedziec dlubac az uruchomiles cos, nawet jesli to trwalo n-dni i wszystko bylo rulez. Teraz nie chce Ci sie posiedziec przy MOS'ie ot tak bo os4 jest i tak lepszy.
Ja tez kupilem os3.5, 3.9... Nie zamierzam natomiast kupowac 4, dlaczego ,ot uwazam ze ten sprzet swoje przezyl wiecej z niego nie wyciagne. Do tego nie wyobrazam sobie dzialania jakiegokolwiek nowszego systemu na tym sprzecie.
I jeszcze raz, jezeli Ci sie podoba os4 kup, kup 5, 6, 7 naprawde mnie to nie wzrusza i bede sie cieszyl jak bedziesz go uzywal. Daj sobie tylko spokoj z tym MOS'em, bo mos tu mos tam, mos siam. Nie podoba Ci sie co zrobic przyjda inni moze oni beda wiedzieli jak go uzyc.