[#33]
Re: Pan Marek Pampuch przewidział powstani NatAmi?
@Duracel,
post #28
Najbardziej nie lubię Sony, bo ma najgorszych fanbojów, hipokrytycznych, zachowujących się jak agresywne dzieci i bez jednolitego zdania (PSX - miał najlepszą grafikę, PS2 miał najlepszy gameplay i PS3 znowu ma najlepszą grafikę - niech się w końcu zdecydują co jest ich największym atutem). PS3 to obecnie najmocniejszy sprzęt konsolowy i najlepiej wykonany (kazdy kto twierdzi inaczej, po prostu się drażni z fanbojami), ale konsole kupuje się dla rozrywki a nie parametrów, w tej generacji X360 mimo gorszego wykonania i słabszej specyfikacji poradził sobie bardzo dobrze (a może nawet lepiej), ponieważ jest wielu ludzi, którym pasuje to co MS ma do zaoferowania i tego nie zmienią żadne subiektywne opinie wrogo nastawionych jednostek. Ja zwracam uwagę na to co dany produkt ma do zaoferowania, kupuję to co mi najbardziej odpowiada i nie toczę piany w stronę innych ludzi, którzy dokonali innego wyboru. Zbyt dużo osób traktuje swój sprzęt zbyt osobiście i toczą pianę z ust ja tylko ktoś powie coś złego o jego "dziecku". Tak łatwo jest manipulować człowiekiem...
Myślę, ze do wizji pampucha można w mniejszym lub większym stopniu zakwalifikować też inne mniej lub bardziej Amigowe sprzęty, przyczyniły się one na pewno w jakimś sensie do przedłużenia życia Amidze, Natami pasuje dobrze do jego opisu, ale czy to miał na myśli, to może odpowiedzieć tylko sam Pampuch. Pamiętajmy, że to tylko osobista interpretacja każdego z nas.
Ciekawe co by Pampuch powiedział, gdyby ktoś mu zacytował jego słowa przedstawił Natami i zapytał czy o czymś takim właśnie myślał pisząc swe słowa.