[#1] Przesiadka z 1200 na Cd32 sx32
Mialem ostatnio pomysl zeby wymienic wlasna 1200 na SX32 do Cd32.
W moim malym pokoju zeby cokolwiek zrobic na ami musze najpierw zrobic sobie troche miejsca wyjac z szafy sprzet, rozstawic, popodlaczac itp. Wieczorem moja trzeszczy jak zwykle bo musze wszystko poskladac zeby dzieciaki rano wszystkiego nie poroznosily i poniszczyly.
Meczy mnie to juz troche, pomyslalem ze gdyby wymienic 1200 na SX-32 do mojej CD32, ktora jest duzo mniejsza, jej pudlo z akcesoriami miesci sie w pokoju, to nadal moglbym sie Ami cieszyc.

Pytanie, czy dysk zapiety w 1200 da sie wrzucic do SX32 i od razu zatrybi?
Myslalem o spieniezeniu 1200 i zakupie SX32 od jakiegos "kolekcjonera", problem w tym ze gotowka moze zostac bardzo szybko "przechwycona" przez budzet rodzinny i raczej po 2-3 miesiacach bylo by juz calkiem po amigowaniu :) Dlatego myslalem o wymianie, ale kupno przystawki tez rozwazam.

Kolejne pytanie, pracuje pod wb 3.1 z magellanem II, mody, rysunki (320x240 lub 640x480) i kilka gier. Na 040/40 wszystko chodzi jak burza w 64 kolorach, czy na 030 z SX bedzie podobnie? Dysk twardy to CF 64 mb, zawsze mialem taki i jakos jeszcze nie zapelnilem.

ech, dzieki za odpowiedzi, podpowiedzi i ewentualne oferty.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem