[#1]
Przesiadka z 1200 na Cd32 sx32
Mialem ostatnio pomysl zeby wymienic wlasna 1200 na SX32 do Cd32.
W moim malym pokoju zeby cokolwiek zrobic na ami musze najpierw zrobic sobie troche miejsca wyjac z szafy sprzet, rozstawic, popodlaczac itp. Wieczorem moja trzeszczy jak zwykle bo musze wszystko poskladac zeby dzieciaki rano wszystkiego nie poroznosily i poniszczyly.
Meczy mnie to juz troche, pomyslalem ze gdyby wymienic 1200 na SX-32 do mojej CD32, ktora jest duzo mniejsza, jej pudlo z akcesoriami miesci sie w pokoju, to nadal moglbym sie Ami cieszyc.
Pytanie, czy dysk zapiety w 1200 da sie wrzucic do SX32 i od razu zatrybi?
Myslalem o spieniezeniu 1200 i zakupie SX32 od jakiegos "kolekcjonera", problem w tym ze gotowka moze zostac bardzo szybko "przechwycona" przez budzet rodzinny i raczej po 2-3 miesiacach bylo by juz calkiem po amigowaniu :) Dlatego myslalem o wymianie, ale kupno przystawki tez rozwazam.
Kolejne pytanie, pracuje pod wb 3.1 z magellanem II, mody, rysunki (320x240 lub 640x480) i kilka gier. Na 040/40 wszystko chodzi jak burza w 64 kolorach, czy na 030 z SX bedzie podobnie? Dysk twardy to CF 64 mb, zawsze mialem taki i jakos jeszcze nie zapelnilem.
ech, dzieki za odpowiedzi, podpowiedzi i ewentualne oferty.