[#1] Ktoś Białystok?
Witam,
Mam romansa do kogoś z B-stoku. Chodzi na pewno o osobę pełnoletnią z cyfrówką, mającą chociaż drobne pojęcie o motoryzacji. Fajnie byłoby, gdyby dysponowała także prawkiem.

Namierzyłem w tamtych stronach samochód, miałem stawić się osobiście, ale nie mam zbytnio czasu, żeby zawalić cały dzień i zrobić ponad 600 km w jedną stronę tylko po to, aby obejrzeć coś, co może okazać się szrotem.

Fajnie by było, gdyby ktoś, w miarę możliwości, przebiegł się do salonu (podam adres) i obejrzał samochód. Wiadomo - standardowe czynności, czy rdza nie bierze, jak silnik pracuje, jak tam z karoserią i tapicerką, ewentualnie podesłał mi trochę fotek w lepszej jakości niż na OtoMoto. Nie proszę o jazdę testową, chociaż fajnie by było. Generalnie robota na góra 20 minut.

Stawiam flaszkę, albo nawet dwie.

Pozdrawiam serdecznie.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem