kategoria:
[#1] Championship Manager 01/02 (osx)
Witam wszystkich!
Wybaczcie, źe ja tu o grze nie na Amigę, ale jestem wielkim fanem managerów piłkarskich. Bawię się ostatnio MorphOS 3.3 i brakuje mi takowych gierek właśnie, a znalazłem na sieci wzmiankę o tym, źe kiedyś pojawiła się wersja Championship Manager 01/02 na osx, (mam dualboot z 10.4.11 więc choć na tym bym sobie trochę potrenerzył;) jednak po za demem nic w sieci znależć nie mogę. Ani na aukcjach, ani na torrentach. Stąd moje pytanie: czy ktoś ma moźe egzemplarz w domu? Chętnie odkupię za rozsądne pieniądze... no chyba, źe ktoś wie skąd to pobrać, to byłbym wdzięczny za jakiś link. (nie wiem jak wersja na maca ale ta na pc jest freeware, więc to źaden grzech ;)
Z góry dziękuję za ewentualną pomoc.

Ostatnia aktualizacja: 06.10.2013 19:25:49 przez Ittaj

Ostatnia aktualizacja: 06.10.2013 19:35:29 przez Ittaj
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem