[#1] Pozdraw od Teenagenta ze Serbii ;)
Czesc!

Przede wszystkim przepraszam za swoja polszczyzne. Ciesze sie ze Amiga scena w Polsce jest jesze tak silna. 90ych lat mialem A1200. Na poczatke gole a na koncu z Blizardem 1230, HDD Quantum Firebal 1.7GB, Overdrive CD-ROM 2X, externy modem Elsa 28.8 gdy ludzie na PC glownie mieli 19.2... Pod Shape Shifterem mialem MacOS 7.5. Pamietam jak gralem z przyjacielem Warcraft przez modem, ja na Amidze on na PC. Ach... Jakie uczucie :) Niepowtarzalnie. Jak bylem dumny na swoja Amige :)

Niedawno kupilem Amige CD32. Mojej radosci :) Robilem swoje kompilacje gier. Na niej dodalem i wasza gre TeenAgent. Bardzo ja lubie :) Jasnie niemoge zapisac stan. Z tego mam jedne pytanie.

Ma ktos stany pro Teenagenta? :)

zebym niemusial kazdym razem grac od poczatku a pod emulatorem ja niezycze grac...

Dzieki!
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem