[#1] Amiga CD32 - naklejka na obudowę
Witam.

W mojej CD32 brakuje logo na górnej części obudowy. Straszy dziura. Zadałem więc pytanie do współpracującej z nami drukarni cyfrowej o wykonanie krótkiej serii logo samoklejącego mniej więcej tego obrazka:

Czy byliby chętni na zamówienie? Bo w zależności od ilości taką otrzymam cenę za sztukę. Mogę wówczas wystawić na allegro. Naklejki wykonane z silikonu wypukłego, przeźroczystego z nadrukiem od spodu..

Nie wiem czy ktoś ma tego typu logo w lepszej jakości, nie wiem czy te zaczerpnięte z netu nie narusza czasem praw autorskich twórcy tamtej witryny.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem