[#1] Złombol 2014 - prośba o wsparcie
Witam,

jako że w tym roku wybieram się ponownie na Złombol, tym razem swoim samochodem (wraz z RAFem/Vulture) - chciałem prosić o wsparcie.

Fundacja Nasz Śląsk jak co roku jest patronem rajdu „Złombol”. Celem rajdu jest zwrócenie uwagi na małych podopiecznych śląskich domów dziecka. W pojazdach z epoki PRL staruje ponad 300 załóg. W tym roku naszym celem jest Lloret de Mar (Hiszpania). Sprawa jest nagłośniona medialnie a wszystkie uzbierane od sponsorów pieniądze są przekazywane dla domów dziecka.
Ty, Twoja firma, lub firma dla której pracujesz, pomagając, możecie dodatkowo zyskać doskonałe źródło promocji. Nasz samochód jest gotowy do obklejenia Twoją reklamą, a na stracie rajdu zawsze pojawiają się liczne ekipy telewizyjne. Możemy umieszczać reklamę na koszulkach, żaglach, flagach, wszystkie chwyty dozwolone. Dodatkowo zapewnimy fotorelację z podróży, udostępniając zdjęcia z rajdu po Europie Południowej, zawierające Twoje Logo i promujące Twoją markę!!!
Jak zostać filantropem i jednocześnie zareklamować swoją firmę?
Aby wystartować w Złombolu potrzebujemy łącznie 1 000 zł. Całą uzbieraną kwotę fundacja przekaże na domy dziecka.
Wpłat należy dokonywać na konto: Fundacja Nasz Śląsk im. gen.Jerzego Ziętka z siedzibą w Chorzowie przy ul. Łani 1 Prezes Zarządu: Roman Łuczak KRS 0000198194, NIP 954-246-81-70 Konto 72 1050 1214 1000 0023 2153 3859 Tytuł: Złombol 14, iCAROs, od: <nazwa firmy>.
Bardzo istotne, aby w tytule znalazła się nazwa ekipy czyli właśnie 'iCAROs'. Po dokonaniu wpłaty proszę wysłać mi na maila potwierdzenie (damian.karwot@gmail.com). Jest to istotne, ponieważ przed startem muszę pokazać potwierdzenia wpłat na żądaną kwotę. Więcej informacji na stronie: http://zlombol.pl/pl/informacje/faq-darczycy.html.

W razie pytań - pytać śmiało.
Moja propozycja jest też taka, że mogę zebrać datki od prywatnych darczyńców z PPA (jeśli takowi by byli) i w zamian na aucie znalazłaby się nalepka z logiem PPA.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem