[#1] Arrinera Hussarya 33
Ciekawy projekt, ciekawe czy będzie zainteresowanie. Na razie ma być 33 sztuki.

Ostatnia aktualizacja: 12.12.2015 16:02:06 przez Solo Kazuki
[#2] Re: Arrinera Hussarya 33

@Solo Kazuki, post #1

Fajne tylko kto tym będzie jezdził, premier minister może burmistrz, nie jestem zwolennikiem aut nie dla ludzi.

Jak by to miało jeden trzy sto osiemdziesiąt koni, ramę nadwozie z kompozytu i cenę 12 tysięcy złotych. To bym napisał fajna furka. W ogóle robienie auta które jeździ na kołach i do tego spala paliwa stałe jest absurdalne w tych latach.ok, racja
[#3] Re: Arrinera Hussarya 33

@Solo Kazuki, post #1

Podejrzewam klapę. Cena z kosmosu, bo jest technologia, ale marka w świecie nic nie znaczy, a w tym przedziale cenowym to marka jest najważniejsza.
[#4] Re: Arrinera Hussarya 33

@KM, post #3

Słyszałem że kilku szejków już się zainteresowało, powiedzieli że cena nie gra roli oni go chcą. Dla nich takie coś to okazja żeby mieć coś czego inni nie będą mieli. Poza tym to polska marka i jeśli im się uda to tylko się cieszyć. Wygląda bardzo dobrze, mam nadzieję że ze strony technicznej będzie równie dobre albo nawet lepsze. Jedynie szkoda że nie nazwali marki Hussarya zamiast Arrinera.

Ostatnia aktualizacja: 12.12.2015 23:08:31 przez Ferin
[#5] Re: Arrinera Hussarya 33

@Ferin, post #4

Zobacz Bugatti ma markę, moc, technologię, ale Niemcy dopłacają do każdego auta, więc poniosło klapę. Chciałbym żeby wypaliło, ale obawiam się, że ludzie będą woleli Vernona, Ferrari itd.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem