[#1]
Replika boxa do Pegasusa IQ-502
Pojawił się w mojej głowie taki pomysł aby zrobić replikę boxa od Pegasusa IQ-502. Poczyniłem już pewne działania, które niżej przedstawiam. W przyszłości mam zamiar zrekonstruować pudełko do Amigi 500, ale to akurat nie będzie aż tak trudne, jak projekt pudełka do Pegasusa.
Jak widzicie - do pełni brakuje mi dobrej jakości zdjęć z Pegasusem widocznym na przedniej i tylnej stronie pudełka oraz zdjęciem rodziny z Pegasusem (mama, tata, starszy syn i dziecko na rękach ojca).
Zdjęcia z Big Nose i Stuntmana ciężko było dobrać w odpowiedniej jakości. Musiałem je przerabiać i łączyć z kilku obrazków, bo niektóre były niekompletne np. okładki Stuntmana są z taką wyciętą gwiazdką, a jej nie mogłem dać tu na pudełku, więc to zakleiłem wycinając fragment z plakatu. Prawie nie widać :) a na wydruku już na pewno nie będzie to widoczne.
Co o tym sądzicie?
Czy są osoby chętne pomóc w tym projekcie?
Jeśli ktoś z was ma takiego boxa to czy zrobiłby zdjęcia lub skany brakujących elementów czyli konsoli oraz zdjęcia rodzinki?
Całość zostanie nie tylko przeze mnie stworzona w formie fizycznego boxa, ale projekt graficzny udostępnię też do ściągnięcia, aby każdy mógł go sobie pobrać, wydrukować i skleić własnego boxa.
Wszelkie uwagi mile widziane :)