[#1] prośba o wsparcie w konkursie fotograficznym :) aka drobny spam
Hej

Wczoraj w nocy kończąc któreś piwko strzeliło mi do głowy co by wziąć udział w konkursie foto :)
Wygrzebałem stare zdjęcie, niestety jeszcze zrobione kalkulatorem ... i wysłałem
Zdjęcie niezbyt dobre, ale ma wartość sentymentalną.

Jeśli ktoś ma ochotę, za co będę wdzięczny, to poproszę o oddanie głosu - niestety są potwierdzane mailowo ale z tego zo wiem nie ma wymogu zaznaczania zgody na otrzymywanie maili o konkursie (brak upierdliwego spamu)

link do mojego foto :)
https://photochallenge.panasonic-eneloop.eu/pl/vote/photo/14521/andrzej-l-natuurpunt-be

z góry dziękuję, jeśli będę mógł to oczywiście się odwdzięcze (w podobnej inicjatywie, czy każdej innej)

pozdrawiam
bullet
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem