[#1] Szukam książki do kolorowania z lat osiemdziesiątych
Na początku lat osiemdziesiątych trafiły w moje ręce 2 książki do kolorowania. Z tego co pamiętam miały one tytuł "Golden hours". Były to książki drukowane w Polsce, ale przeznaczone na eksport (ewentualnie drukowane w Polsce na zlecenie zagranicznego wydawnictwa).
Książki były grube i miały mniej więcej format A4. Okładki były w stylu science-fiction, ale narysowane trochę mangowo. Na jednej okładce była para kosmonautów (kobieta i mężczyzna) oraz robot, na drugiej okładce kosmonauta jadący trójkołowym pojazdem.

Czy ktoś kojarzy te książki? W sieci nie mogę nic o nich znaleźć (może przekręciłem tytuł?).
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem