Komentowana treść: Aktualizacja Graffiti
[#1] Re: Aktualizacja Graffiti
No proszę, nawet w 32 kolorach blat WB może wyglądać fajnie! :)
[#2] Re: Aktualizacja Graffiti
Wg mnie fotki powinny otwierac sie w nowym oknie.

Malo kto uzywa ma rozdzielczosc 1600x1200 ;) zeby fotka

zmiescila sie w tym samym oknie co "przyciski".
[#3] Re: Aktualizacja Graffiti
nie wszystkim jest na reke otwieranie sie nowego okna, bo maja malo pamieci Chip, a jeszcze innych denerwuje jak sie kolejne okna otwieraja ;)

jednym slowem wszystkim sie nie dogodzi :)
[#4] Re: Aktualizacja Graffiti
Nie kazdemu dogodzimy, ale moznaby w ramach przyuczania ludzi do "obywatelskiego stylu zycia" zrobic ankiete/sonde na ten temat ;)
[#5] Re: Aktualizacja Graffiti
Myślę, że wystarczyłoby określić wielkość screenshotów na 800x600

Wtedy wszystkim się dogodzi... ;)
[#6] Re: Aktualizacja Graffiti
A moze zrobic takie cos jak jest w teleporcie.

"Klikniecie" na obrazek wyswietli screenchota w nowym oknie,

a "klikniecie" na xywke wyswietli screenchota w glownym oknie

(lub odwrotnie). Troche roboty ale dogodzi wszystkim :)

Dlaczego wszystkie osoby nie sa na jednej stronie?

Ci ze strony nr2 moga sie czuc jakby z drugiej kategorii ;D.
[#7] Re: Aktualizacja Graffiti
a no dlatego, ze na modemie taka lista wczytuje sie dosyc dlugo :)

a pomysl co bedzie jak takich screenow bedzie ok 100 ;)

a co do twojego pomyslu, spodobal mi sie i chyba go wprowadze, gdy juz przygotujemy Graffiti na php
[#8] Re: Aktualizacja Graffiti
ciekawe dlaczego nigdy nie uraczylem swojego screenshota jako miniaturka na glownej stronie PPA....a odwiedzam ten portal bardzo czesto... hmm.....:) moze los tak chcial :)

niebawem podesle cos w 1280x1024 :)
[#9] Re: Aktualizacja Graffiti
ja swojego uraczylem zobaczyc tylko raz... a strone odwiedzam bardzo czesto :) taki pech ;)
[#10] Re: Aktualizacja Graffiti
Ritz: wlasnie przed chwila widzialem Twoj screenshot (a ogólnie prawie codziennie go widze). Najczesciej widuje system Stefkosa, a najrzadziej swoj (1 raz)...
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem