Komentowana treść: OctaMED SoundStudio - prace w toku!
[#1] Re: OctaMED SoundStudio - prace w toku!
A może byśmy tutaj pisali co myślimy a później ktoś z redakcji by to na niemiecki przetłumaczył i hurtem wysłał? :)
[#2] Re: OctaMED SoundStudio - prace w toku!
Co do sugestii to przydala by sie obsluga ahi :) Tylko tego brakuje mi w programie.
[#3] Re: OctaMED SoundStudio - prace w toku!
Oooo milo to slyszec. Przede wszystkim program powinien sie definitywnie odciac od Pauli.
[#4] Re: OctaMED SoundStudio - prace w toku!
Jak juz bedzie lista zyczen i ewentualnych bugow, to ja moge sie zobowiazac do przetlumaczenia i podeslania raportu na podany adres
[#5] Re: OctaMED SoundStudio - prace w toku!
o ile wiem to juz ktos kontynuowal rozwoj SoundStudio 2 i ta demo wersja juz od dawna korzystala z AHI, jednak byla calkiem nie do uzytku i nie stabilna. Tez sie ciesze ze prace sa kontynuowane.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem