Komentowana treść: Nowy YAM
[#1] Re: Nowy YAM
To wlasnie uwielbiam w PPA - speeeeed! Wyslalem newsa i po 2 minutach jest juz opublikowany, a na takim ACP tylko 50% njusow zamieszczaja i to z takim opoznieniem, ze........ Ehhhh.....
[#2] Re: Nowy YAM
W odpowiedzi na komentarz nr #522

Dla mnie PPA jest najwazniejszym portalem.

[#3] Re: Nowy YAM
Widac kto sie zajmuje Amigâ
[#4] Re: Nowy YAM
W odpowiedzi na komentarz nr #531

Widać Arbuz, widać! Zwłaszcza w Twoim kodowaniu! ;)

Starajcie się proszę nie pisać w AmigaPL jeszcze przez jakiś czas! Piszcie bez ogonków jak nie możecie pisać w ISO.

Dotyczy to komentarzy w newsach i pisania na Forum!!

Dziękujemy za współpracę. :)
[#5] Re: Nowy YAM
W odpowiedzi na komentarz nr #533

Po jakiego .... zrobiłem ISO/Amiga PL ? ;)

Jest na Aminacie dzięki Baronowi ;)

[#6] Re: Nowy YAM
Jakiśprzepisik by się przydał jak używać tego iso na ami fontyISO mam i co jeszcze trzeba.(teraz piszę z grzyba w pracy ale wolę pisać z AMIGI)
[#7] Re: Nowy YAM
W odpowiedzi na komentarz nr #522

Dlatego tak robimy, żebyś mógł pomarudzić, gdzie się da :)

[#8] Re: Nowy YAM
Investorze, w PPA lubie aktualne newsy w duzych ilosciach, ale ACP tez kocham - za niepowtarzalna atmosfere ;)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem