Komentowana treść: Wywiad z Thomasem Schulze
[#1] Re: Wywiad z Thomasem Schulze
Zauwazyliscie jak gostek traktuje Pegasosa? Bierze pod uwage jego istnienie, nie krytykuje go, nawet robi wersje MorphOS. Jednak caly czas widac, ze celem wszystkiego i tak jest AmigaONE+OS4. Z jego wypowiedzi mozna wywnioskowac, ze Pegasos to tylko faza przejsciowa do A1+OS4. Cos jak obecne PPC dla Classica czy Amithlon. Dlaczego ten koles uwaza, ze AmigaOS4 zjednoczy wszystkich? Przeciez ten system nie uruchomi sie na Amithonie, UAE, Amigach68k i (tutaj niewiadomo) Pegasosie. Powiedzcie mi jak ja mam kupic Pegasosa skoro wiekszosc ludzi mysli tak jak ten facet. Chociazbym byl nie wiem jakim zwolennikiem Pegasosa to trudno z czyms takim walczyc. Oni wszyscy czekja na nowa Amige a przeciez taka juz jest w sprzedazy. Zupelnie nie zauwazaja, ze jest zarowno wypasiony sprzet jak i system pod PPC. Boje sie myslec o tym co sie stanie z Pegasosem jak powstanie A1+OS4 (jezeli powstanie:)). Szkoda:(. Wiekszosc uzytkownikow Pegasosa to naprawde kumaci ludzie - szkoda byloby ich stracic...
[#2] Re: Wywiad z Thomasem Schulze
W odpowiedzi na komentarz nr #608

Chociazbym byl nie wiem jakim zwolennikiem Pegasosa to trudno z czyms takim walczyc. Oni wszyscy czekja na nowa Amige a przeciez taka juz jest w sprzedazy.

Po co walczyc? - wystarczy sie nimi nie przejmowac... przyjdzie czas zrozumieja to...
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem