Komentowana treść: Graffiti, Sprzęt
[#1] Re: Graffiti, Sprzęt
eNgine: a moze by tak wspomniec o Twoim apelu z digart.pl ? Trzeba nas wiecej! :) Rozslawiajmy nasze systemy :)
[#2] Re: Graffiti, Sprzęt
polecam kazdemu, kto tylko uwaza swoj blat za godny podziwu (czyli 85% wszystkich amigowych systemów), wystawienie screenshotów do ogólnoplatformowej galerii na http://digart.pl

pokażcie, że AmigaOS nadal ma wielu zwolenników i w dobie błyszczących xpeków powala na kolana pod względem wyglądu i możliwości użytkowników innych systemów!!! :)
[#3] Re: Graffiti, Sprzęt
Ja się chyba wyłamię, bo używam dosyć klasycznego wyglądu. Dla mnie byle były glow icons, proporcjonalne ramki, rozdzielczość min. 1024x768 w min. 16 bitach. Do tego przydatne nakładki w stylu DepthMenu, kupa podręcznych magellanowych buttonów, start-menusów, niebrzydki panelik w listerze, coś niegryzącego oczy na "pulpit", do okien i to wszystko. Tak więc ja nie mam się czym chwalić:(. Ja poprostu lubię taki minimal:). Chociaż przyznam, że niektóre elementy z różnych prezentowanych tutaj i nie tylko tutaj amigowych screenshotów bardzo mi się podobają.
[#4] Re: Graffiti, Sprzęt
W odpowiedzi na komentarz nr #823

Eche... no, ten tego... rzeczywiście trzeba ci przyznać że raczej nie jesteś wybredny. ;)

[#5] Re: Graffiti, Sprzęt
MDW nie poddawaj sie ;) do roboty i juz, masz sprzet, mozliwosci :) jestes zwolennikiem butonow magellanowych, bardzo chcialbym zobaczyc twoj aktualny pulpit, sam postanowilem oprocz ikon wrocic do niektorych buttonow :)
[#6] Re: Graffiti, Sprzęt
Ten artykuł Kolorki trochę jakby ałtdejted? Która Amiga zgłasza się do koloru białego poza tymi z KS 1.3?

Trzeba było coś od siebie dodać, a nie tylko przepisywać staroć z MA. Pierwszy lepszy serwisant amigowy powie więcej o objawach niż tam było...
[#7] Re: Graffiti, Sprzęt
W odpowiedzi na komentarz nr #826

Nie jest ważne jaka Amiga, ważne, że to jest możliwe. Każda Amiga się może zepsuć (tfu, tfu). :)

Ale mam lepszy pomysł! Zapraszam do napisania suplementu! :)

[#8] Re: Graffiti, Sprzęt
W odpowiedzi na komentarz nr #828

Noł tajm. Ledwo parę minut raz na jakiś czas, żeby tu zajrzeć, zresztą nie będę chleba odbierał znajomemu serwisantowi ;).
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem