Komentowana treść: AmiGG - nowy klient Gadu-Gadu na Amigę
[#1] Re: AmiGG - nowy klient Gadu-Gadu na Amigę
(szybki jestem)

Ktos sobie chyba jaja robi ;). Tak daleko posuniety projekt ? No to mamy konkurencje. Konkurencja zawsze wychodzi na dobre klientowi. No to ladnie. Uciesza sie tysiace. Czekamy na udostepnienie (wrecz nalegamy ;)).
[#2] Re: AmiGG - nowy klient Gadu-Gadu na Amigę
W odpowiedzi na komentarz nr #1104

Konkurencja już była wcześniej (chodzi tu o JabberWocky).

Teraz będą 3 komunikatory suppoerujące GaduGadu.

W sumie komunikatorów jest więcej :

1.Gadami

2.AmiGG

3.Jabberwocky

4.StrICQ 2000

5.AmChat (z pakietu NetConnect)

Jest też chyba jeszcze jeden port ICQ (tekstowy).
[#3] Re: AmiGG - nowy klient Gadu-Gadu na Amigę
Super!!! :D Mam nadzieje ze to nie jest spozniony zart prima aprillisowy ;) jak ten tu
[#4] Re: AmiGG - nowy klient Gadu-Gadu na Amigę

Super!!! :D Mam nadzieje ze to nie jest spozniony zart prima aprillisowy ;) jak ten tu
[#5] Re: AmiGG - nowy klient Gadu-Gadu na Amigę
Hmmmm.... cos sie zle porobilo moze teraz bedzie dobrze ?
[#6] Re: AmiGG - nowy klient Gadu-Gadu na Amigę
No dobra :/ nie wiem co tu sie pochrzanilo ale ten zarcik znajduje sie tu: http://mason.home.bei.t-online.de/AmiPR.lha
[#7] Re: AmiGG - nowy klient Gadu-Gadu na Amigę
Raczej nie jest to żart.

BTW W adresie wpisales tylko jeden cudzyslow na poczatku (brakowalo jeszcze na koncu) i dlatego link nie dzialal (ale poprawilem).
[#8] Re: AmiGG - nowy klient Gadu-Gadu na Amigę
No fajny kawał na pierwszego kwietnia.

Sądząc po bogatej dokumentacji i sporej ilości szotów to może Prima Aprilisowym żartem było raczej to że udało się ludzi nabrać że to tylko FAKE ;)

Moim zdaniem AmiPRImageLayer gdzieś tam jest robiony.... albo poprostu komuś chciało się zrobić kawał na szeroką skalę.

Jak wspomniałem spora dokumentacja w 2 językach w HTMLu poparta sporą ilością szotów.....

Przeciwko teorji ze to FAKE świadczy też to w jaki sposób wyświetla się obrazek udający program . Chodzi tu o ramki. W szotach w dokumentacji są inne ramki niż te które widać w obrazku udającym program (tutaj ramki multiview) ....
[#9] Re: AmiGG - nowy klient Gadu-Gadu na Amigę
W odpowiedzi na komentarz nr #1115

Chyba bylem juz zbyt spiacy i nie zauwazylem tego cudzyslowia ;)

w koncu komentarz ten pisalem prawie o 3:30 rano :)
[#10] Re: AmiGG - nowy klient Gadu-Gadu na Amigę
Fajny nius. Ale ja oprocz drugiego GG zobaczylbym na Ami port WinPopUp'a.
[#11] Re: AmiGG - nowy klient Gadu-Gadu na Amigę
W odpowiedzi na komentarz nr #1120

Moze bys sie podzielil z nami gdzie ten port widziales i czy to jest nowy soft czy moze to co znamy z Aminetu? vide AmiPopUp.

[#12] Re: AmiGG - nowy klient Gadu-Gadu na Amigę
W odpowiedzi na komentarz nr #1121

Przeciez napisalem, ze wolalbym zamiast drugiego GG cos do pogadania w sieci lokalnej, bo AmiPopUp'a to uruchomic mi (i nie tylko) sie nie udalo. Nigdzie nie pisalem, ze juz cos takiego widzialem.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem