Komentowana treść: ZoneXplorer
[#1] Re: ZoneXplorer
Text z FAQ:

Why in MorphOS version the ControlPanel gets no menus ?

ZoneXplorer makes use of Intuition/LendMenus() for the ControlPanel to inherit the Navigator menus. Unfortunately, LendMenus() is not implemented yet in current Pegasos MorphOS (1.3)

Pytanie: czy to oznacza ze wszystkie programy pod MOS-a sa pozbawione tej, jeden z podstawowych funkcji?

[#2] Re: ZoneXplorer
W odpowiedzi na komentarz nr #1150

No, widze, ze jakos zaden Pegazowski krzykacz nie odpowiedzial na "twoje" pytanie. Tak wiec mozna wywnioskowac ze to szczera prawda :D.
[#3] Re: ZoneXplorer
W odpowiedzi na komentarz nr #1155

No jak oni mogli to zrobic, ze w systemie bedacym w stadium beta nie ma zaimplementowanej jakiejs funkcji... ;)
[#4] Re: ZoneXplorer
Ale fajnie już kilka fraktali wygenerowałem :)

Nawet nieźle mi idzie ;)
[#5] Re: ZoneXplorer
W odpowiedzi na komentarz nr #1150

Hmmm. podstawowej funkcji :/

Kolega chyba nie do konca wie o czym mowi. Jesli owa funkcja jest tak podstawowa i niezbedna do dzialania jak mowisz zechciej uraczyc nas lista programow z niej kozystajaca, chetnie poczytam.

Poza ZoneXplorer'em oczywiscie.
[#6] Re: ZoneXplorer
W odpowiedzi na komentarz nr #1159

OK, czy jest to podstawowa funkcja to mozna sie spierac, zgadzam sie, ale bez watpienia nie jest to jakas "egzotyczna" czy nowa funkcja. A jezeli chcesz kontynuowac temat podstawowych funkcji w systemie - czy w najnowszym MOS w menu 'Icons' nadal jest jedynie opcja 'Format'?

Widzac takie kwiatki i braki w MOS-ie nikt mi nie wmowi ze ten system jest zgody z ktorymkolwiek z systemow AmigaOS.

[#7] Re: ZoneXplorer
W odpowiedzi na komentarz nr #1160

Zgadza sie, egzotyczna na pewno nie jest ale z racji na jej znikome uzycie w dotychczasowym oprogramowaniu zostala zaimplementowana niedawno (tak juz jest gotowa)

Co do menu 'icons' to musze sie przyznac, ze nie mam pojecia bo z MOS'em uzywalem DOpusa5 i tam zadnego problemu nie bylo.

Co do zgodnosci to nie ma o czym dyskutowac, to nie jest emulator ktory ma byg w 100% zgodny z systemem AmigaOS nie zapominaj o tym, zreszta OS4 wcale pod tym wzgledem lepiej sie nie prezentuje a przynajmniej takie wnioski mozna wysnuc czytajac feature liste i wylawiajac strzepy informacji z wywiadow tu i tam.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem