Komentowana treść: Gadami 0.46
[#1] Re: Gadami 0.46
"Koperty" dziaîaja... :)

Lecz "pokopalo" zarzadzanie profilami :( i musialem wrocic do poprzedniej wersji...

Moze to tylko u mnie ??

[#2] Re: Gadami 0.46
W odpowiedzi na komentarz #1847

Nie tylko u Ciebie. Źle są zapisywane ustawienia (za każdym uruchomieniem trzeba podawać dane od nowa). Ponadto chyba nie działa Beep. Trzeba poczekać na poprawioną wersję.
[#3] Re: Gadami 0.46
W odpowiedzi na komentarz #1848

Beep na kartach gfx nie działa.

[#4] Re: Gadami 0.46
Beep jest tymczasowy niedlugo zniknie. Blad z profilami chyba porawilem ;) zassajcie to co wisi w tej chwili i sprawdzcie. Ja znikam na tygodniowe prawie wakacje... Pa ;)
[#5] Re: Gadami 0.46
Na stronie autorskiej nie ma jeszcze odnośnika do Gadami0.46.

Wybierz gadami0.45e i zmień nazwę na gadami0.46.lha
[#6] Re: Gadami 0.46
W odpowiedzi na komentarz #1861

Jest odnośnik i był cały czas. Przeładuj stronę. Miałem to samo przez proxy.
[#7] Re: Gadami 0.46
W odpowiedzi na komentarz #1848

U mnie prosi o podanie numery użytkownika w ustawieniach ale nie reaguje na wciskane klawisze w polu numer użytkownika.Pozostałe pola mogę normalnie wypełnić.
[#8] Re: Gadami 0.46
W odpowiedzi na komentarz #1868

Uzyj przycisku "Dodaj istniejacego uzytkownika"

Tam wpisz swoj numer, haslo i nick

Tez z tym troche walczylem i juz teraz mam Gadami 0.46 w dzialamiu

[#9] Re: Gadami 0.46
Gadami w wersji 0.46 znowu pozwala na pobieranie indywidualnych danych dla pojedynczego usera z katalogu publicznego.

[#10] Re: Gadami 0.46
A ja dalej się użeram ;(. Czy u kogoś problem z zarządzaniem userami ustąpił?

[#11] Re: Gadami 0.46
W odpowiedzi na komentarz #1894

Ja moge sciagac bez logowania sie (zreszta chyba nigdy nie mialem hasla...a jak mialem to juz nie pamietam...)

[#12] Re: Gadami 0.46
W odpowiedzi na komentarz #1894

Wyesportuj liste userow do pliku.

Wykasuj plik user.dat (ewentualnie zmien nazwe)

Po uruchomieniu Gadami zostaniesz poinformowany o braku zalogowania i informacji ze musisz wpisac numer GG oraz haslo.

Teraz nacisnij "Dodaj istniejacego uzytkownika" i wpisz tam swoj numer GG, haslo oraz nick.

Potem zalogujesz sie juz na serwer GG. I teraz juz mozesz zaimportowac userow z pliku.

[#13] Re: Gadami 0.46
W odpowiedzi na komentarz #1852

To dziwne ?

Mam karte graficzna i Beep dziala

[#14] Re: Gadami 0.46
W odpowiedzi na komentarz #1899

U mnie tez dziala (Pegasos) i jestem za tym aby jednak pozostal w Gadami. Moze jest tak, ze pod CGX chodzi, a pod P96 nie.
[#15] Re: Gadami 0.46
W odpowiedzi na komentarz #1905

Mam Mediatora i Voodoo3 czyli system P96 i BEEP dziala w Gadami

[#16] Re: Gadami 0.46
Koperty są ale nadal się wiesza przy zmianie statusów opisowych :(

[#17] Re: Gadami 0.46
W odpowiedzi na komentarz #1907

A korzystasz z jakiegos proxy ustawionego w Gadami?

Wlasnie wpisalem tam pewien adres i przy zmianie statusu Gadami sie zawiesilo.

Ale jesli nie mam tam nic wpisanego to da sie zmieniac statusu opisowe tylko Gadami laczy sie z serwerem, ale sloneczka sa caly czas czerwone.

Wystarczy ze zmienie na np. dostepny ale bez opisu i w Gadami ladnie zapalaja sie zolto

[#18] Re: Gadami 0.46
Nie, proxy nie mam ustawione, a najepsze jest to że z włączonym debugiem śmiga bez problemów.
[#19] Re: Gadami 0.46
Dobra robota!
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem