Komentowana treść: Ben Hermans - wywiad
[#1] Re: Ben Hermans - wywiad
Amiga wraca :D Na pochybel MorphOS
[#2] Re: Ben Hermans - wywiad
priorytetem dla nas jest wersja dla AmigaOne, a później wersja Cyberstorm

Co innego mowimy, a co innego robimy. ;)
[#3] Re: Ben Hermans - wywiad
W odpowiedzi na komentarz #2

A moze kolega MDW pierwej by przeczytal oryginalny tekst?

Jak widac kolega Mailman w ekspresowym tempie tlumaczyl wywiad przez co trafily sie drobne bledy.

... priority to the AmigaOne version after the release of the Cyberstorm version.

Co wg mnie powinno brzemiec - "...priorytetem jest wersja AmigaOne po wydaniu wersji Cyberstrom."
[#4] Re: Ben Hermans - wywiad
W odpowiedzi na komentarz #3

A moze kolega MDW pierwej by przeczytal oryginalny tekst?

A to przepraszam. Angielski jest mi tak obcy jak AmigaOS4 AmidzeONE wiec jezeli mam mozliwosc czytania tlumaczenia to nie siegam do tekstu oryginalnego. Polacy zawsze wszystko probuja zrobic sami - nawet jezeli nie maja o tym zielonego pojecia. Ja staram sie nie byc Polakiem (pomimo swojego pochodzenia).
[#5] Re: Ben Hermans - wywiad
AmigaOS4 uruchomiony na klasycznym sprzęcie będzie posiadał obsługę kości AGA.

Czy mam przez to rozumieć, że Amos (mój ulubiony ;)) sie na tym uruchomi?

[#6] Re: Ben Hermans - wywiad
W odpowiedzi na komentarz #5

W koncu Hyperion niedawno obwiescil, ze grafics.library jest jeszcze nie przeportowane.

:)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem