Komentowana treść: UnRAR 3.20, YAM 2.5dev (68060)
[#1] Re: UnRAR 3.20, YAM 2.5dev (68060)
Amigowy port UnRARa działa z wersji na wersje coraz gorzej. Nie rozpakowuje archiwów i się na dodatek wiesza lub powoduje natychmiastowe zawieszanie się także wszystkiego innego co jest aktualnie uruchomione. Nawet na gadżety w oknach oddziałuje robiąc z nich śmieci...

Sprawdzałem kompilacje dla 040.
[#2] Re: UnRAR 3.20, YAM 2.5dev (68060)
W odpowiedzi na komentarz #1

Nie uzywam narazie tego dekodera, poki co wystarcza mi XAD. Nawet pecetowcom wysylam pliki LHA (zamiast ZIP) ktore pakuje na pc. Czy UnRAR wiesza sie nawet z DOSu?

[#3] Re: UnRAR 3.20, YAM 2.5dev (68060)
W odpowiedzi na komentarz #2

Bez sekwencji i prosto z dosu wypisuje, ze potrzebuje FPU i sie nie uruchamia. Z sekwencja i z poziomu WB powoduje malownicze zwiechy (jak dotychczas udalo mi sie zawiesic go na 4 sposoby, bez rozpakowania pojedynczego pliku :(.

P.S. W moim przypadku tez chodzi o wersje 040. Moze tylko ona jest trefna?

[#4] Re: UnRAR 3.20, YAM 2.5dev (68060)
W odpowiedzi na komentarz #3

Na Amiga.org czytałem, że ktoś ma także problemy z wersją skompilowaną pod WarpOS...
[#5] Re: UnRAR 3.20, YAM 2.5dev (68060)
Udało mi się rozpakować pecetowe archiwum rar dopiero wersją

UnRAR-3.20b3. Wcześniejsze wersje UnRAR nie chciały tego

archiwum rozpakować,również najnowsza wersja XAD nie dała

rady. Rzeczywiście z pakietem UnRAR-3.20b3 coś jest nie tak !

Na procesorze 68040/40 działa tylko wersja UnRAR.000 ,

pozostałe resetują moją Amigę.

[#6] Re: UnRAR 3.20, YAM 2.5dev (68060)
Udało mi się rozpakować pecetowe archiwum rar dopiero wersją

UnRAR-3.20b3. Wcześniejsze wersje UnRAR nie chciały tego

archiwum rozpakować,również najnowsza wersja XAD nie dała

rady. Rzeczywiście z pakietem UnRAR-3.20b3 coś jest nie tak !

Na procesorze 68040/40 działa tylko wersja UnRAR.000 ,

pozostałe resetują moją Amigę.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem