Komentowana treść: Kanał telewizyjny "Kino Polska"
[#1] Re: Kanał telewizyjny "Kino Polska"
he he!

czy to żart? :o
[#2] Re: Kanał telewizyjny "Kino Polska"
W odpowiedzi na komentarz #1

Czyba nie :), i dobrze. Bede wiernym widzem tego kanaluJuz nei moge sie doczekac amigowych demek na szklanym ekranie no i polskich amatorskich prodkcji filmowych np: Bulgarsky Poscikk

. To bedzie kultowy channel
[#3] Re: Kanał telewizyjny "Kino Polska"
Dla mnie też będzie kultowy ... chyba że będzie kodowany , bo ja odbieram tylko kanały FTA :)
[#4] Re: Kanał telewizyjny "Kino Polska"
Fajnie - Ami w mediach;). Oby tych demek było dużo i jak najlepsze;). A swoją droga to kanał może być ciekawy:).
[#5] Re: Kanał telewizyjny "Kino Polska"
W odpowiedzi na komentarz #2

Nawet nie wiesz jaką ten film czyt. Bulgarskii Poscikk zrobił furorę wśród grzybiarzy. Wszyscy od momentu obejrzenia stwierdzili że chcą jechać na następny Amiga Meeting jaśli są tam tak fajne filmy )

A co do demek i nie tylko do super że taki kanał powstanie.

[#6] Re: Kanał telewizyjny "Kino Polska"
Ciekawe czy to wypali?!?
[#7] Re: Kanał telewizyjny "Kino Polska"
Jeśli będzie dużo o AMISI to mogę płacić abonament np. 10 złociszy . :)
[#8] Re: Kanał telewizyjny "Kino Polska"
W odpowiedzi na komentarz #5

Bylem i ogladalem ten film (tak racja Bulgarskii Poscikk) na AmigaMeeting w Lodzi razem z ponad 20-30 osobami i wszyscy kulali sie po podlodze ze smiechu. Nawet Francuzi co przywiezli Pegazy zainteresowali sie tlumem i razem znami ogladali nie znajac jezyka polskiego. O dziwo tez sie smiali jak dzieci (tylko ciekawe z czego, ze starych koni turlajacych sie po podlodze czy moze z filmu ktrego nie rozumieja)

[#9] Re: Kanał telewizyjny "Kino Polska"

[#10] Re: Kanał telewizyjny "Kino Polska"

A czy moze mi ktos podac link z ktorego mozna ten filmik sciagnac ?? Chodzi oczywiscie o Bulgarskii Poscikk :)
[#11] Re: Kanał telewizyjny "Kino Polska"
Bulgarski Poscikk rzadzi :) Ktos ma inne produkcje Z.F.Skurcza? (btw MiPo: http://www.skurcz.robbo.pl) Albo wogole inne produkcje w tym klimacie? Masakra :) Niom i nie sposob nie wspomniec o utworze tytulowym Blues For Ben by Stanton Moore :)
[#12] Re: Kanał telewizyjny "Kino Polska"
W odpowiedzi na komentarz #11

Bylbym bardzo wdzieczny za dokladny link do pliku (Bulgarski Poscikk). Jakos nie moge znalezc nic na tej stronie. Kilam na download i nic sie nie dzieje. Pomijam juz fakt, ze strona jest we Flashu i tylko Voyagerem ja zobaczylem...
[#13] Re: Kanał telewizyjny "Kino Polska"
W odpowiedzi na komentarz #12

Na tej stronie jest mail kontaktowy. Napisz do nich to podadza FTPa. Tych ftpow maja kilka. Kiedys na jednym z nich bylem i maja ok. 10 produkcji (moze wiecej).

[#14] Re: Kanał telewizyjny "Kino Polska"
W odpowiedzi na komentarz #12
Ja mam w domu na CD. Ale dostępu na ftp ani na przeslanie go mailem nie mam. Jakbys chciał Bulgarski Pościkk to podeślij na mojego priva adres pocztowy i ci wyslę.

[#15] Re: Kanał telewizyjny "Kino Polska"
W odpowiedzi na komentarz #14

Wielkie dzieki za checi:) Dobrzy ludzie z mojej sieci juz mi ten filmik podeslali.
[#16] Re: Kanał telewizyjny "Kino Polska"
Ma ktoś dostęp do tego filmiku (Bulgarski Poscikk). Zapewniam do dojście na FTP-a. Proszę o kontakt na poczte

[#17] Re: Kanał telewizyjny "Kino Polska"
W odpowiedzi na komentarz #16

Ja mam go na swoim HDD:)
[#18] Re: Kanał telewizyjny "Kino Polska"
W odpowiedzi na komentarz #17

Jak możesz skontaktuj się ze mną na GG jestem po 15.30

Oto mój numer 4582455
[#19] Re: Kanał telewizyjny "Kino Polska"
W odpowiedzi na komentarz #7

Od wczoraj ten kanał jest w ofercie programowej mojej kablówki. Jeszcze tylko jakaś rozpiska co nadają by mi się przydała.
[#20] Re: Kanał telewizyjny "Kino Polska"
Kanal jest rewelacyjny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nie bylo lepszego. A te stare polskie filmy...SUPER!!!!Wiem, ze to bedzie najczesciej ogladany przeze mnie kanal. Problem polega tylko na tym, ze nigdzie nie ma programu do tego kanalu i zdarza sie, ze gdy wlaczm TV film, ktory chcialam obejrzec trwa juz, albo wlasnie sie konczy.
[#21] Re: Kanał telewizyjny "Kino Polska"
W odpowiedzi na komentarz #20

Trochę jednak repertuar im się powtarza. Obie części Vabank oglądał tam już trzy razy i mam dość ;)
[#22] Re: Kanał telewizyjny "Kino Polska"
FAJNY KANAL FAJNY KANAL FAJNY KANAL FAJNY KANAL FAJNY KANAL FAJNY KANAL FAJNY KANAL FAJNY KANAL FAJNY KANAL FAJNY KANAL FAJNY KANAL FAJNY KANAL FAJNY KANAL FAJNY KANAL FAJNY KANAL FAJNY KANAL FAJNY KANAL FAJNY KANAL FAJNY KANAL FAJNY KANAL FAJNY KANAL FAJNY KANAL FAJNY KANAL FAJNY KANAL
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem