Komentowana treść: Nowy program w PPA
[#1] Re: Nowy program w PPA
Bardzo ladnie to sie prezentuje na obrazku szkoda ze nie ma wersji na klasika :( A moze autor nas (mnie) czyms zaskoczy? :)
[#2] Re: Nowy program w PPA
W odpowiedzi na komentarz #1

Jesli ludzie beda bardzo chcieli to mysle, ze autor sie skusi na wersje 68k:)
[#3] Re: Nowy program w PPA
Ja juz chce tylko szybszej Amigi (A1/Pegaza).....nie klasyka...
[#4] Re: Nowy program w PPA
http://pulp.2y.net/news/index.php?module=announce&ANN_user_op=view&ANN_id=12
[#5] Re: Nowy program w PPA
Ehh...znow to samo.

Powiem tak : Program dziala jak mozna zauwazyc na screenshotach , sam uzywam go dosc czesto.

Problemow z programem nie mam , McBarlo tez chyba nie bo o tym nie pisal.

No coz jak sie komus niepodoba niech nie uzywa.

Mi dziala i dzialac bedzie tu na pewno.

BTW update w drodze.
[#6] Re: Nowy program w PPA
W odpowiedzi na komentarz #4

A nie lepiej zglosic bledy autorowi ? Wtedy by pewnie poprawil.
[#7] Re: Nowy program w PPA
Wlasnie tez mysle ze lepiej by mi bylo przeslac maila.

No ale spoko.

Najciekawsze ze u mnie i u mcbarlo program wyswietla dobrze obrazki.
[#8] Re: Nowy program w PPA
W odpowiedzi na komentarz #7

Moze bedzie ciekawiej jak dodam, ze i u mnie obrazki wyswietla prawidlowo.
[#9] Re: Nowy program w PPA
W odpowiedzi na komentarz #8

No to i ja sie dolacze. U mnie tez jest wszystko OK. Moze czlowiek u ktorego jest cos nie tak ma cos z datatypami nie tak? Trzeba byloby porownac wersje z osoba u ktorej jest OK (czyli z kimkolwiek). :)

A tak swoja droga to bardzo przyjemny program. Do szczescia brakuje mi chodzenia po obrazkach klawiszami kursora i kasowanie obrazka klawiszem Del. Bardzo fajnie przy pomocy tego programu robi sie porzadek na wsrod obrazkow. :)
[#10] Re: Nowy program w PPA
W odpowiedzi na komentarz #9

No wlasnie o to choidzli MDW , o robienie porzadku w katalogach z obrazkami. Strzalki dolacze niedlugo , mam nadzieje ze pod Radeonem tez poprawnie program bedzie wyswetlal.

Fajnie ze ktos tego bedzie uzywal.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem