Komentowana treść: Orzeł wylądował
[#31] Re: Orzeł wylądował
W odpowiedzi na komentarz #1

Kurde wykrakałeś z tym Havrankiem.....
[#32] Re: Orzeł wylądował
W odpowiedzi na komentarz #30

A czy to dla Ciebie takie ważne?
[#33] Re: Orzeł wylądował
W odpowiedzi na komentarz #32

Hmmm... Tak! Ponieważ z całego serca i duszy od zawsze byłem i jestem amigowcem, we wspaniałej i jedynej rodzinie tego typu na świecie, gdzie praktycznie wszystko robi się dla ideii. Popatrz na pecety: wspaniała komercyjna rodzinka. Chcę być wolny, a jako amigowiec jestem!! A co do Pegaza...to jest Amiga czy nie? Nie chcę abyśmy się dzielili: My i Oni. Jeden system, jedna Amiga!

Pozdrawiam.
[#34] Re: Orzeł wylądował
W odpowiedzi na komentarz #33

Chcę być wolny, a jako amigowiec jestem!!

A jako pegasowiec już nie będziesz?

A co do Pegaza...to jest Amiga czy nie?

A jakie to ma znaczenie? Amigowy soft bez najmniejszego problemu uruchomisz i na pewno nie odbywa się to na zasadzie WinUAE.
[#35] Re: Orzeł wylądował
W odpowiedzi na komentarz #34

I jeszcze jedno - skoro rozróżniasz - zdefiniuj kim jest amigowiec, a kim jest pegasowiec.
[#36] Re: Orzeł wylądował
W odpowiedzi na komentarz #33

To czy bedziesz sie dalej czul Amigowcem zalezy tylko od Ciebie. Jak uwazasz, ze bycie Amigowcem okresla to, czy masz sprzet poblogoslawiony przez Amiga Inc, czy nie - to wtedy nie bedziesz sie czul amigowcem. Ale jak byc Amigowcem jest dla Ciebie przynaleznoscia do pewnego srodowiska, look&feel systemu, dostepne programy, itp - to wtedy mozesz siebie nazwac Amigowcem.
[#37] Re: Orzeł wylądował
Dziękuję Wam za Wasze uwagi. Macie rację, choć praca z UAE to już nie ten sam "feeling". Gorąco pozdrawiam, do siego (Amigowego) roku!!!
[#38] Re: Orzeł wylądował
W odpowiedzi na komentarz #37

UAE? Gdzie w tym watku bylos cos o UAE?
[#39] Re: Orzeł wylądował
W odpowiedzi na komentarz #38

Według mnie Prince stosuje skrót myślowy: UAE = WinUAE. No cóż, takie życie...
[#40] Re: Orzeł wylądował
Miałem na myśli UAE oraz WinUAE, przy czym praca na "winie" jest szybsza oraz przyjemniejsza. UAE odpalałem być może na zbyt słabej Amidze: PPC603/300Mhz 040/33Mhz i coś ze 24Mb Ramu. Oczywiście wszystko na Bvision.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem