Sorry że piszę trochę nie na temat, ale nie mogę się powstrzymać... To już kolejny "news" w ostatnim czasie, gdzie używacie litery q zamiast g. Czy to jakiś tajny sygnał (jak np. kwiatek w butonierce u prezentera TVP za czasów PRL;)?
W niektórych wyrazach z literą g jest wyświetla mi się q Używam Opery 8.5 na XP i mam taki efekt od dawna, a o dziwo np. po sprawdzeniu strony na Firefoxie wszystko gra... Rozumiem gdybym miał ustawione złe kodowanie znaków i nie widziałbym polskich liter, ale u mnie jest problem tylko z tym nieszczęsnym g (wyświetlającym się jako q :) )
W niektórych wyrazach z literą g jest wyświetla mi się q Używam Opery 8.5 na XP i mam taki efekt od dawna, a o dziwo np. po sprawdzeniu strony na Firefoxie wszystko gra...
A przeszukaj zawartość strony pod kątem litery "q". Może po prostu masz jakąś kiepską czcionkę i nie widać na pierwszy rzut oka różnicy? Mogę Ci zagwarantować - tam nie ma litery "Q" - nigdzie i na pewno.
Jak będę w domu wyślę screenprinta. Na pewno jest widoczna różnica między g i q. Dziwne jest to, że ta "cudowna zamiana" następuje tylko w niektórych wyrazach. Nigdy wcześniej z czymś takim się nie spotkałem...
W celu sprawdzenia zrobilem zrzut ekranu i powiekszylem sobie wybrane fragmenty. Mam potwierdzenie: "palka" od p takze jest krotsza :), wiec ostatnie pikselki literek sa przyslaniane i pewnie jest to urok Opery.
Najpierw nie na temat, SKotos ma rację! Aż mi głupio, że sam nie umiałem wyjaśnić tego skądinąd ciekawego zjawiska. Cóż kolejna teoria spiskowa obalona ;)
A teraz na temat, u mnie program też dobrze działa (co prawda takich wyników nie osiągnąłem, ale mój peg nie działa nigdy dłużej niż 1 godzina).
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies
(ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach.
Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy
niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki
internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.