Komentowana treść: Denise 4.2 dla AROS-a
[#1] Re: Denise 4.2 dla AROS-a
Warto tez wspomniec, ze projekt ogolnie po pewnym dluzszym czasie uspienia ma znow ruszyc i beda podobno nowe wersje Denise.
[#2] Re: Denise 4.2 dla AROS-a

@Mario, post #1

No to fajnie, poniewaz teraz Denise jest glupiutka. Zdecydowanie lepiej wejsc na czata :P
[#3] Re: Denise 4.2 dla AROS-a

@Andrzej Drozd, post #2

Denise jest bardzo mądra w porównaniu z osobami odwiedzającymi te czaty
[#4] Re: Denise 4.2 dla AROS-a

@Malin, post #3

Ja też wolę "dyskusję" z Denise niż dyskusję na czacie.
[#5] Re: Denise 4.2 dla AROS-a

@Malin, post #3

Hehe, no, niektore osoby przewyzsza inteligencja, ale np. sama z siebie nie zapyta" "skond klikash, mash fotkem?" :)
[#6] Re: Denise 4.2 dla AROS-a

@Andrzej Drozd, post #5

Od razu widac kto po czatach śmiga

@Prince, a dyskusje na irc`u? :D
[#7] Re: Denise 4.2 dla AROS-a

@alpine, post #6

Nie porównujmy czata do irca. To zupełnie inna liga! Na czacie jak dawniej bywałem to nikt mnie nie rozumiał, a na ircu rozumieją każda głupotę wypowiedzianą przeze mnie ;)
[#8] Re: Denise 4.2 dla AROS-a
A ja bym bardzo chciał żeby Denis połączyć a gg.

[#9] Re: Denise 4.2 dla AROS-a

@Goramo, post #8

A dokładniej?
[#10] Re: Denise 4.2 dla AROS-a

@MinisterQ, post #9

GG będzie samo odpowiadać na zaczepki "nieznajomych"
[#11] Re: Denise 4.2 dla AROS-a

@Goramo, post #8

To już się da zrobić (ale tylko w jedną stronę, czyli Denise mówi do kogoś, ale sama nie może "usłyszeć" co ktoś odpowiada, bo nie ma jeszcze takiej funkcji Arexxa w AGG).
[#12] Re: Denise 4.2 dla AROS-a

@Mario, post #11

bo nie ma jeszcze takiej funkcji Arexxa w AGG

Bo AmiGG, jak wszem i wobec wiadomo, suxx .
[#13] Re: Denise 4.2 dla AROS-a

@Grzegorz Kraszewski, post #12

Nie popisałeś się niczym nowym :P
[#14] Re: Denise 4.2 dla AROS-a

@mailman, post #10

GG będzie samo odpowiadać na zaczepki "nieznajomych"

Hie,hie,hahhaha...to by byla niezla kompromitacja. Ktosby pomyslal ze Andrzej upadl na glowe
[#15] Re: Denise 4.2 dla AROS-a

@Mario, post #11

Słyszałem, że ma być taka opcja za dwa tygodnie
[#16] Re: Denise 4.2 dla AROS-a

@Goramo, post #8

Mam wersję Denise 4.2, która działa pod Linuxem i wykorzystuje libgadu - tzn. można z nią rozmawiać przez Gadu-Gadu. Przypuszczam, że skompilowanie wersji dla Amigi nie byłoby bardzo czasochłonne. Minusem tej wersji jest to, że nie posiada funkcji rozróżniającej rozmówców - tzn. nawet jeśli z Denise rozmawia kilka osób jednocześnie, to program traktuje je jakby to była jedna osoba i jedna rozmowa. To oznacza nietrzymanie się tematu, błędną identyfikację imienia użytkownika itd. itp. Dlatego nie ma tej wersji na stronie. Jeśli komuś to nie przeszkadza, mogę udostępnić i jeśli znajdzie się chętny programista, to z pewnością uda mu się skompilować ją na Amidze.

Ostatnia edycja: 16.04.06 15:24:18
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem