Komentowana treść: curves.plugin
[#1] Re: curves.plugin
I nikt nic nie napisał, jak to się sprawuje?
Od początku śledzę poczyania autora trzymając kciuki za nowe drivery i rozwój programu a tu pojawia się nowy plugin i cisza.
[#2] Re: curves.plugin

@Zbysiuk, post #1

bo nie działa z publicznym Sketchem i z morphosem 1.4.5 to nie ma komu testować :)
w nowej wersji Scandala (albo w jakiejs becie, którą wypuszcze wcześniej) jest/bedzie automatyczne nakładanie filtru po skanowaniu, przydatne gdy xerujemy coś i chcemy przyciemnić ciemnoszare literki

[#3] Re: curves.plugin

@rzookol, post #2

Tak zapytam przy okazji czy jest jakas szansa na support
CANON Skaner LiDE 50 np.?
Wiem, że masz priorytety i zachęcałeś raczej do kupowania czegś pod SCSI, ale nowe skanery canona cieszą moje oko.
Wiem również, że w specyfikacji SANE modele LiDE 25 - 60 są obsługiwane.
[#4] Re: curves.plugin

@Zbysiuk, post #3

polecam takze epsony na usb, szczegolne ten co mam 1640SU, nie polecam skanerow opartych o chipset gt68xx
[#5] Re: curves.plugin

@rzookol, post #4

1240U też niczego sobie :)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem