[#40]
Re: Polskie Pismo Amigowe - apel o artykuły
@HOŁDYS,
post #33
Zastanawiam się, po co przysłałeś na mój prywatny adres artykuł poprawiony przez Recedenta? Czy sądzisz, że po tym wszystkim co napisałeś tutaj na mój temat mam ochotę się tym w ogóle zajmować? Pomijam już fakt, że nie piszesz do końca prawdy. W korespondencji z 29 sierpnia napisałem Ci wyraźnie co w tekście jest złe i że zajmie mi dużo czasu doprowadzenie tego do jakieś normalnej postaci. Już wtedy mogłeś zrobić z tym porządek i poszukać osób, które się tym zajmą (albo chociaż te polskie literki poprawić). Teraz, to ja jestem zniechęcony i mi się po prostu odechciewa. Nie dociera do Ciebie, że ktoś może nie mieć czasu (zwłaszcza, że praca nad czymś takim nie sprowadza się do kilku poprawek w 10 minut, bo w tekście nadesłanym przez Ciebie nadal są błędy stylistyczne - sorry Recedent), nie szanujesz osoby, która wkłada dużo pracy w rzeczy związane z tym portalem, o których ty nawet nie masz pojęcia. Patrzysz na wszystko przez pryzmat swojej jednej recenzji, którą przysłałeś w wakacje, następnie sobie wyjechałeś, sądząc, że ktoś za Ciebie odwali czarną robotę. Nie pomyślałeś, że ja może też byłem na wakacjach, że może miałem inne sprawy na głowie niż Twoja recenzja? Nikt nie płaci mi za to, co robię dla PPA i jeżeli nie mam czasu zająć się Twoim kiepskim artykułem, to nie mam czasu. I może to będzie trwało jeszcze rok - NIE MAM NA TO CZASU.
Przykro mi, że musiałem to napisać, ale na brak szacunku i egoistyczne podejście do sprawy odpowiedź może być jedna.
EOT
Nadal czekamy na artykuły do magazynu. Odezwało się już kilka osób z propozycją tekstów, za co oczywiście dziękujemy. Jedna osoba nadesłała nam też swój tekst. Czekamy na kolejne.