Komentowana treść: Grunch 1.38
[#1] Re: Grunch 1.38
A mi się Grunch 1.37 sam zaktualizował do 1.38. Ja ręcznie wywołuję sprawdzanie wersji programów w Grunchu i jak nie wywołałem to się nie powiesił i chwilę potem poinformował, że jest 1.38 i musi się uruchomić ponownie.

Chyba się starzeję, bo lubię taką automatyzację. :) Ale żeby nie było, że tak całkiem zdziadziałem to dodam, że muszę tę automatyzację rozumieć i wiedzieć co się tam samo robi. Wtedy jestem za (w przypadku ami-systemów).
[#2] Re: Grunch 1.38

@MDW, post #1

Mi też się sam zaktualizował. Zresztą ten program jest tak pomyślany, aby się sam aktualizował do nowszych wersji, jak i inne programy, biblioteki też aktualizuje do nowszych wersji.
[#3] Re: Grunch 1.38

@gilban, post #2

Grunch to świetny program. A pamiętacie ten niezwykle zawikłany, starszy programik do upgradu różnych rzeczy w Morphosie? To był jeden z tych, które obsłużyć jest w stanie chyba tylko sam autor :)
[#4] Re: Grunch 1.38

@wali7, post #3

Autor Gruncha po prostu wyciągnął wnioski z epic faila MorphUp-a (bo tak się to zwało...).
[#5] Re: Grunch 1.38

@wali7, post #3

Zupełnie o tym zapomniałem. Faktycznie było coś takiego jak MorphUp i rzeczywiście się nie przyjęło. Tak samo zresztą jak np. nie wypaliło to AppStore, które chciało zrobić DiscreetFX. :)

Ostatnia aktualizacja: 11.09.2012 13:04:01 przez MDW
[#6] Re: Grunch 1.38

@MDW, post #5

Tak samo zresztą jak np. nie wypaliło to AppStore

Nie wiem czy morphosowy „rynek” jest wystarczający na taki appstore. No i czy by w nim było co sprzedawać...
[#7] Re: Grunch 1.38

@krashan_, post #6

Nie wiem czy morphosowy „rynek” jest wystarczający na taki appstore. No i czy by w nim było co sprzedawać...

Niestety muszę się z tym zgodzić. Teraz też wydaje mi się, że takie sklepik nie miałby za dużych szans na utrzymanie się.
[#8] Re: Grunch 1.38
Dostępna jest wersja 1.39 z obsługą programów Zormanita oraz NoWinED.
[#9] Re: Grunch 1.38

@mailman, post #8

Już jest 1.40!
[#10] Re: Grunch 1.38

@AS, post #9

A niech to! Jak tak dalej pójdzie to Scriba nigdy nie dogoni Gruncha numerkiem :)
[#11] Re: Grunch 1.38
... ale dalej Gruch chce sciagac starsza wersje MPlayera :/
[#12] Re: Grunch 1.38

@MaveRick, post #11

Pojawiła się nowa wersja Grunch-a 1.41
[#13] Re: Grunch 1.38

@(V)(I)mothe(P), post #12

Grunch podskoczył o jedno oczko, czyli 1.42 ;)
[#14] Re: Grunch 1.38

@(V)(I)mothe(P), post #13

Podbijam - 1.45 ;)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem