Komentowana treść: Amigowe programy na czasie - przegląd nowości #3
[#1] Re: Amigowe programy na czasie - przegląd nowości #3
Powrót Benego.
1
[#2] Re: Amigowe programy na czasie - przegląd nowości #3
Od wielu wielu lat, wraz z cotygodniowym newsem z amigadews.de (który pojawia mi się w czytniku RSSów), robię szybki przegląd ami-nowości na: Aminet, MorphOS Storage, OS4 Depot, AROS Archives.
Mogę nie wiedzieć (i zwykle nie wiem) kto wygrał mistrzostwa w piłce niżnej, kto ile zdobył medali na igrzyskach, kto zwyciężył wybory prezydenckie albo parlamentarne w moim kraju, ale raczej zawsze wiem, że pojawiło się coś ciekawego na tych amigowych FTPach. To taki trochę śmieszny, nieszkodliwy nałóg. 😀

Ostatnia aktualizacja: 22.12.2024 19:13:15 przez MDW
6
[#3] Re: Amigowe programy na czasie - przegląd nowości #3
Przyjemnie się ogląda, nie każdy ma czas aby wszystko po kolei testować co pojawia się na aminecie.
ReportPlus wygląda na fajny program będę musiał napisać do autora, jestem ciekaw co mi odpisze. :)
Mam nadzieję że Benek będzie kontynuował regularne wrzucanie filmów. Jeszcze raz dobra robota!
3
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem