Komentowana treść: Amiga Pointer Archive
[#1] Re: Amiga Pointer Archive
Ładna kolekcja, przejrzałem 80% i się zmęczyłem, kilka mi się spodobało, ale pozostanę przy systemowym.
1
[#2] Re: Amiga Pointer Archive
Ciekawe czy z gier też powyciągne.
[#3] Re: Amiga Pointer Archive
Fajnie byłoby dodać animowane wskaźniki. Jest tego troszkę na dyskach Freda Fisha.
[#4] Re: Amiga Pointer Archive
Ojej, straszny galimatias z tymi wskaźnikami na tej stronie. Bardzo niewygodnie się to przegląda w mojej ocenie. Gorszy bałagan niż moje projekty dawniej.

Ja stworzyłem kilka wskaźników. Między innymi wskaźnik "Robbo" i również kilka strzałek.

Co do wspomnianych przeze mnie animowanych wskaźników, to ja pamiętam jeden - z czasów "otwartej wojny" między firmami IBM, Apple, Amiga i Atari. Nie wiem jednak na którym dysku Freda Fisha się on znajduje. Ale jest kilka dysków z takimi wskaźnikami, które łatwo odszukać.

Ostatnia aktualizacja: 12.01.2026 21:22:33 przez Hexmage960
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem