Komentowana treść: Hex Pistons 2026 - amispotkanie w Wielkopolsce
[#1] Re: Hex Pistons 2026 - amispotkanie w Wielkopolsce
Tak na Hex Pistons 3:

A tak na Hex Pistons 2:

6
[#2] Re: Hex Pistons 2026 - amispotkanie w Wielkopolsce
Hej partyzanci!

Widzimy się jutro. I mam małe ogłoszenie, tak jak 2 lata temu imprezka zgrała się z premierą Amiga Extreme, tak w tym roku właśnie ukazał się numer specjalny PlayStation Extreme, gdzie wspominamy z redakcją PSX Extreme pierwszy okres pierwszego PlayStation - recenzje (również starzy redaktorzy!), testy (testowałem, no ba, jak za starych lat!), wspominki, materiały dodatkowe - numer wypchany po brzegi sentymentem do pierwszego PlayStation. Akurat wczoraj wjechała mi dostawa numerów specjalnych - jeśli ktoś reflektuje, to proszę o kontakt - 6 okładek do wyboru - promocyjna cena 30 zł za magazyn - profilaktycznie przywiozę kilka numerów na imprezę, naprawdę polecam. Do zobaczenia!

2
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem