[#1] Problem z ukrytymi oknami
Kamul na liście dyskusyjnej ml.morphos-team.net poruszył ten problem. Sprawdziłem i faktycznie u mnie też się to kwasi. :( Pomyślałem więc, że pozwolę sobie i tutaj o tym wspomnieć.

Chodzi mi o ukrywanie okien. Bardzo lubię tę opcję. Jest bardzo przydatna. Niestety w MorphOS 2.1 się kwasi. W porzednich wersjach działała. Jak ukryję jedno okno i potem wywołuję (zdefiniowanym przez siebie skrótem klawiszowym) menu z którego wybieram okno, które chcę pokazać to wszystko jest ok. Ale jak ukryję więcej niż jedno okno to potem skrót klawiszowy nie pojawia menu z ukrytymi oknami. No i już tych okien pokazać nie mogę. :(

Da się coś z tym zrobić czy może dopiero w MorphOS 2.2?

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem