[#1] ScummVM 1.3.0
Witam,

Czy ktokolwiek z was używa (gra w gierki za pomocą tej "uruchamiaczki") bez problemów tytułowej wersji ScummVM na MorphOS-ie 2.x? W porównaniu z wcześniej używaną wersją przeze mnie wersją 1.1.0 program wywala debug do okienka shell, a w grze Sam & Max, która działała dobrze teraz zdarza się jej zapętlić zaraz na początku gry (np. po wyjściu z budynku i zagadania Samem do kota na chodniku, pojawia się komunikat o braku możliwości doczytania pewnego pliku po czym muzyka się urywa a Sam gada w kółko to samo, da się wtedy wyjść z gry).
Mam jeszcze Goblins 3, ale tam nie wykryłem jeszcze podobnych przypadłości. Jaka wersja ScummVM jest najlepsza, jakiej używacie/jaką polecacie?

[#2] Re: ScummVM 1.3.0

@grxmrx, post #1

U mnie nie ma takiego problemu. Czyżby pokaszaniona wersja plików z S&M?

P.S. Faktycznie jest output window, wcześniej tego nie było.

[#3] Re: ScummVM 1.3.0

@grxmrx, post #1

Odgrzewam wątek, gdyż zauważyłem kolejne problemy z najnowszym ScummVM. Otóż... Nie działa mi zapisywanie gry - testowałem Discworld i Full Throttle i nie daję rady (pod 1.2.1 działa bez problemu). Potwierdzi ktoś? Mogę pisać do Faba?

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem