Zapraszam wszystkich chętnych z okolic Łodzi na wieczorek scenowo-amigowy, który odbędzie się u mnie w domu dn. 22.03.2014 (Sobota). Impreza jest typowo 2-dniowa i nocleg dla 2-3 osób się znajdzie. Do dyspozycji będą 2 stanowiska do grania i jedno scenowe, podłączone do 50-calowego TV. Pizza i alkohol w różnych wariantach zapewnione
@mwb113
@dolek
@Mir3k
@kaczus
Was znam i wiem, że macie niedaleko. Odmeldować się, czy wpadniecie ;) Jeśli ktoś jeszcze ma ochotę, niech da znać. Z uwagi na ograniczone miejsce i kameralny charakter imprezy, będę mógł ugościć maksymalnie 6-8 osób, więc kto pierwszy ten lepszy.
Możesz napisać coś więcej, jaka muzyka będzie grana czy obowiązują jakieś stroje, piżama party czy jest w planach ile samic masz na stanie menu rozumiesz, przyciągniesz w ten sposób więcej "party people"
NP. Wysłać ją na zakupy --- oczywiście ze swoim portwelem.
Coś za coś. Spotkanie ze znajomymi kontra minus na karcie.
Ale kiedyś słyszałem że z hobby nikt jeszcze nie wygrał.
Kurcze - kusi mnie to :)
Niestety termin niefortunny, bo 22 moja żona ma jakieś szkolenie i nie jestem w stanie terminowo wyrobić - chyba, że masz opiekunkę dla dziecka na wyposażeniu tego mieszkania?
Dobra, jest sala (a właściwie 3 do wyboru, po 50 m^2) z Internetem, możliwością spożywania napojów wyskokowych i dosłownie 10 minut od dworca piechotą. Oczywiście z parkingiem. Koszt - 600PLN za całą sobotę. Jeśli zdecyduje się przyjechać co najmniej 10-15 osób z komputerami i dorzucić się po 15PLN, to jestem w stanie opłacić resztę. Bierzemy? W innym przypadku zostaje oczywiście moja chata.
Ostatnia aktualizacja: 10.03.2014 09:32:32 przez _arti
Ten przy Retkińskiej przy ZOO? To Retkinia. Do teściów mam rzut beretem :) .
Ja się będę mógł określić w przyszłym tygodniu dopiero, ale w razie czego zrzutka z mojej strony do tego Domu Kultury to nie problem.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies
(ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach.
Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy
niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki
internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.