I co tak po prostu czar pryśnie i to wszystko zniknie, co z ppa na papierze co z nowymi artykułami ale ta strona nie zniknie z internetu tak z dnia na dzień, nie przecież jest potrzebna.
"musi zgodzić się/zagwarantować, dalszą działalność tego serwisu pod tym adresem."
aha czyli strona dalej będzie funkcjonować tylko zmieni się właściciel, tylko żeby ten nowy właścicej był rozważny i nie przerobił za płu roku jej na "Pierogi Przyprawy Amino"
Pewnie, że udany ja się nabrałem. Już chciałem zaproponować zamkniętą licytację powyżej określonego pułapu cenowego oraz dopytać o parę szczegółów odnośnie praw własnościowych, opłat itd. Dobrze, że nie wysłałem mojej oferty na maila bo mógłbym przekonać SirLEO do sprzedaży.
Wstałem zaspany do pracy, zjadłem zupkę ogórkowo warzywną, czytam, czytam i pomyślałem że obudziłem się w jakiejś alternatywnej rzeczywistości. Ale na szczęście wszystko jest w poprządku.
Kupuje. Daje 1k zl.
Jesli wygram to zaraz zrobie tu pozadki. W pierwszej kolejnosci wywale wszystkich troli i mieszaczy ktorych obecna moderacja sie boi/poblaza/ma_to_gdzies. I nie bedzie zmiluj: "noga, dupa, brama" jak mowi poeta. Glosujcie na mnie.
A kolega z tych co zawsze "zdanżają"? Obiad na śniadanie i te sprawy...
Nie, ja z tych, co na pierwsze śniadanie nie piją kawy i nie jedzą grzanek z tostera, tylko jedzą prawdziwą zupę, która jest bardzo pożywna.
Dopiero na drugie śniadanie jem kanapki (ale też nie z tostera), a do picia mam herbatę z miodem.
No.
Instynkt samozachowawczy podpowiada mi, żebym na Ciebie jednak nie głosował - bo coś mi się wydaje, że byłbym jednym z pierwszych potraktowanych glanem w miejsce gdzie plecy tracą swą szlachetną nazwę...
01.04.2014 18:29
[#19] [post oznaczony jako OT] wyświetl
Re: Sprzedaż domeny
01.04.2014 19:03
[#20] [post oznaczony jako OT] wyświetl
02.04.2014 11:34
[#21] [post oznaczony jako OT] wyświetl
02.04.2014 11:43
[#22] [post oznaczony jako OT] wyświetl
Przeraziłem się. Pierwsza myśl: "że już?... tak krótko trwał ten mój powrót do świata Amigi?" Bo co jak co, ale PPA to taka kopalnia wiedzy że nie ma w Internecie żadnej alternatywy, nie ma konkurencji. Portal swoją bazą użytkowników, bazą wiedzy jest wart miliony. I sprzedaż domeny to byłoby spore ryzyko. Po to zakładaliśmy stowarzyszenie w innym projekcie (zainteresowani pewnie się domyślają) aby bezpieczeństwo serwerów i domen było bezdyskusyjne.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies
(ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach.
Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy
niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki
internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.