@SuperBuster11,
post #5
Witam, dzięki za odpowiedzi, ale z tego co wiem, ta gra jest abandonware, przynajmniej w wersji na PC więc chyba na Amigę też. Pytanie gdzie można się dowiedzieć AKTUALNY na dzień dzisiejszy status każdej gry jakiej chcemy?
@SuperBuster11 Wkleiłeś te pliki do Pushover, ale wyskakuje jakiś błąd jak na nie klikam.
Potrzebowałbym coś innego niż ten SPS, ponieważ nie jestem już w stanie zgrać tych obrazów żeby im coś udowadniać. Wpadłem na genialny pomysł podmiany środka dyskietki po próbach reanimacji, a samo zdjęcie plastików dyskietek chyba im nie wystarczy.
Ogólnie na dzień dzisiejszy wystarczyła by mi wersja WHDLoad, ale najnowsza, bo pograłbym w tą gierkę, a stara wersja WHDLoad ma timing buga - mrówka za szybko biega w porównaniu do gry z dyskietek na A500. Zrobili nowy patch do tej gry dopiero w zeszłym roku, który to podobno eliminuje, ale chyba nie mogę podmienić samego patcha mając już tą grę w starszej wersji WHDLoad, tylko muszę od nowa sklejać *.adf z instalkami od WHDLoad? Jak to jest?