dzieki, jest nawet nowsze update www.ppa.pl/index.php?p=3800&c=1 z tym ze mi nie dziala update/instalacja, recznie tez nie da sie spatchowac plikow. mam juz ten sterownik bvision 4.3 z 2002 rozmiar 63508 i nie dziala, bo chyba jeszcze czegos mi brakuje. cgxsystem mam 4.7 (8.3.02) rozmiar 206556, cgxvideo 42.1 (10.2.00) rozmiar 5476 i dodam ze mam plytke z cgx4 :(
Ja nie pamietam, ktora wersja jest do której dokładnie, ale na jednym
flaszu starsze cgx nie dziala i vice wersa... kiedys zapomnialem i
podlaczylem dysk ze starym systemem i bylem zdziwiony ze nie dziala
cgx.... Sprawdz czy ta wersja nie wymaga po prostu nowszej wersji
flasha i ktorej.
ta jest najnowsza/ostatnia wersja flasha do ktorej podalem linka. cgxsystem.library 4.7 (8.3.02) mi dziala i nie ma nowszego pod 68k, nie dziala mi jeszcze tylko ten najnowszy sterownik monitora BVisionPPC 4.3 z (20.1.02) 68k.
cybergraphics.library mam 40.113 (20.3.97) rozmiar 129612
Tak na marginesie. Skolman, tyle masz tych grup nasr... w ksywie, że się w pasku przy tematach nie mieszczą. Te grupy robią coś konkretnego czy tylko jakaś ściema, aby ambitniej wyglądało? :)
Tu nie chodzi o wersję karty a o wersję sterowników.
Gdy z nowym flashem karta jest widziana jako PCI zmienia się jej adresowanie i nie działają darmowe CGX3 ani wcześniejsze CGX4 - konieczne są najnowsze CGX4.
Podobnie jest po zainstalowaniu BoingBag2 do AOS3.9 (również konieczne są najnowsze CGX4 - na starszych nie działa).
mozliwe, tylko ktos mi ostatio pisal, ze z nowa flaszka na BVision z Phase5 to nawet nie ma obrazu w bootmenu, jak to prawda to moze tutaj potwierdzi :)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies
(ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach.
Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy
niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki
internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.