takie se zrobiłem. Trochę się rozjeżdża. ( ͡° ʖ̯ ͡°) Ale to nie moja wina. OSTRZEŻENIE, bo na fejzboku już niektórzy się pluli, że epilepsja, że to, że tamto, no wielkie halo. No to jak masz epilepsję, to nie.
te artefakty to judup coś odpiernicza. Bo na fejzboku ich ni ma.
Ostatnia aktualizacja: 18.12.2021 19:30:07 przez snajper
tymczasem zrobiłem filmik w bardziej amigowej wersji. Wycinki z Only Amiga 25th Anniversary takie trochę eksperymentalne, trzeba je jeszcze przyszlifować. Moja grafa już nie wyrabia, jak widać.
edit: podmieniłem video w pierwszym poście, żeby za bardzo nie śmiecić.
Ostatnia aktualizacja: 12.12.2021 04:07:21 przez snajper
w sensie którą? Chodzi Ci o któryś moduł z wykorzystaniem sampli z lotusa? Bo tych zrobiłem kilka, np. Montezuma Turbo Challenge, Umówiłem się z nią na Turbo Challenge albo Panna Janka Turbo Challenge. Ale te akurat mam jako publiczne.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies
(ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach.
Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy
niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki
internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.