• Opis

Wersja pudełkowa

zamieścił: tukinem

data: 2025.09.28 14:00

kategoria: Programy i gry / Trolls

rozdzielczość: 4032x2268

odsłon: 27

komentarzy: 4

Ocena użytkowników: 5 (oceniających: 1)
Zaloguj się by zagłosować.

[#1] Re: Trolls
Fajna gra ze ślicznym intro :)

Na tym samym silniku zrobiony był Oscar.

Flair to tacy rzemieślnicy byli.
1
[#2] Re: Trolls

@Hubez, post #1

super grafika, ale gry nie były zoptymalizowane pod szybsze procesory, i na 060 działały wolniej niż na 020
1
[#3] Re: Trolls

@ritzu, post #2

Nie wiem jak ta jest zoptymalizowana, bo nie działa na moich amigach. Albo wina stoi po stronie ich rozbudowania albo nośnika. Do zdjęcia uruchomiłem wersję WHDLoad, a samo zdjęcie zrobiłem dlatego, że tu w dziale tej gry nie było, więc pomyślałem że warto wrzucić.
[#4] Re: Trolls

@tukinem, post #3

Z tego co pamiętam gry Flair nie lubiły niektorych rozszerzeń lub/i potrzebowały 1 MB Chip lub/i Kick 2.x. Ja na swojej A500 z kick 1.3 też nigdy nie uruchomiłem ani Trolls, ani Oscar.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem