@Marcin,
post #26
(...) 20kb (...) mam wypalac plyte CD?
Oczywiscie ale CD-RW. To jest przynajmniej pewne, a nie jak dyskietka. Jak cos jest nagrane na dystkietce to ma 50% szans na przezycie. :) Ten nosnik wyparl sie sam miedzy innymi przez swoja wadliwosc. Gdyby mi teraz nawalila stacja dyskow w pececie to bym na pewno nie kupowal. W robocie mamy macintoshe, ktore juz dawno stacji dyskow nie maja, mam dwoch znajomych, ktorzy kupujac pecety calkiem olali stacje dyskow. Ja sam nie korzystalem z tego chyba juz ze 2 lata. Sorry ale komputer bez nagrywarki CD-RW za marne 100-150 zl to dzisiaj nie komputer. Gdyby MOS nagle zaczal obslugiwac stacje dyskow to na pewno bym jej nie kupil. Poprostu to jest wrecz zbedne. W domu miedzy komputerami i tak sie uzywa sieci lokalnej, a do ludzi przeciez z dysietkaami nie bede chodzil. :D Czasem przynosza nam do roboty jeszcze jakas dyskietke. Jedzie taki ktos przez pol Polski, wiezie ten nosnik z XIII wieku, wpada do firmy, daje, a to najczesniej jest zwalone. Zalosny nosnik. To juz nie czasy dyskietek 5.25 cala kiedy to jak sie cos nagralo na nia to rzeczywiscie bylo nagrane i pewne. Mozna bylo miec na takim nosniku jedyna kopie swojej kilkuletniej pracy i czlowiek byl pewny.