[#1] MOS1.4.2
Mam wielkie pytanie (pewnie odpowiedz banalna) - gdzie znajde update
MOSa1.4 do 1.4.2?
[#2] Re: MOS1.4.2

@wali7, post #1

Kiedys byl taki serwer ftp, dostawalo sie informacje jak sie tam zalogowac od genesi. I tam byly aktualizacje systemu.

[#3] Re: MOS1.4.2

@Kaczus, post #2

No właśnie - na stronach genesi piszą że rejestracja "chwilowo" wstrzymana, a więc o żadnych ftp nie może być mowy. A czy któryś z Drogich Towarzyszy w Biedzie byłby skłonny podzielić się swoim update?
plissss.... :D
[#4] Re: MOS1.4.2

@wali7, post #3

Nie jestem pewien czy to jest aktualne, ale jeszcze jakis czas temu dzialalo AFAIK - http://support.morphos.net/registration/
[#5] Re: MOS1.4.2

@Kaczus, post #2

Serwer dalej jest - wlasnie sprawdzilem i zalogowalem sie tam bez problemow.
[#6] Re: MOS1.4.2

@wali7, post #3

Czy te rejestracje czasem nie dotycza bonusowego softu? - to jest co innego, update da sie podeslac Ci, ale z domu dopiero, dodatkowo - warto sobie zalatwic dostep do serwera, bo kolejny update jak bedzie znow bedziesz mial problem...

[#7] Re: MOS1.4.2

@Kaczus, post #6

bo kolejny update jak bedzie

P,ANNMSP

[#8] Re: MOS1.4.2

@MinisterQ, post #7

Eeeech... Ubiegł mnie
[#9] Re: MOS1.4.2

@Softfailur, post #8

A ja chce [cenzura] autor posta propagował handel kradzionym oprogramowaniem
[#10] Re: MOS1.4.2

@marcik, post #5

to chodzi o zargos.morphos.net czy jakiś inny?
[#11] Re: MOS1.4.2

@rzookol, post #10

Tak, o niego właśnie chodzi.

[#12] Re: MOS1.4.2

@Kaczus, post #6

Byłbym bardzo wdzięczny za podesłanie tego pliku. Z góry dziękuję.
Na razie się zarejestrowałem na tej stronie, ale na razie brak odzewu....
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem