[#1] Wątek o amidze na pl.comp.os.advocacy
Wątek o amidze na pl.comp.os.advocacy:

http://tinyurl.com/cekgl
[#2] Re: Wątek o amidze na pl.comp.os.advocacy

@thorin_1979, post #1

Fachowcy od Amigi, heh.

[#3] Re: Wątek o amidze na pl.comp.os.advocacy

@thorin_1979, post #1

Znajac zycie to pewnie kilku NASZYCH tam zaraz wskoczy z roznymi sprostowaniami i nowu bedzie zabawa na 100 2
[#4] Re: Wątek o amidze na pl.comp.os.advocacy

@thorin_1979, post #1

[#5] Re: Wątek o amidze na pl.comp.os.advocacy

@thorin_1979, post #1

Wątek rozpoczął Leszek Antyborzec, to wszystko tłumaczy.

[#6] Re: Wątek o amidze na pl.comp.os.advocacy

@thorin_1979, post #1

A swoją drogą, co myślicie o tych plotkach o iMacuG5 z nalepką Amiga. Czyżby Apple rzeczywiście chciał się jak najprędzej pozbyć płyt głównych z PPC w związku ze swoją przesiadką na x86?

[#7] Re: Wątek o amidze na pl.comp.os.advocacy

@R-Tea, post #6

Hmm... To prawdopodobne, ze sprzedaz maków z PPC spadla znaczaco, nle nie wydaje mi sie, zeby ludzie z Appla chwytali sie az takiej brzytwy - w koncu ile tych plyt dali by rade upchnac amigowcom? (pomijajac pytanie czy któremus z nich wczesniej obilo sie o uszy cokolwiek o Amidze, jak równiez koniecznosc przedstawienia np. Hyperionowi dokumentacji sprzetu)
[#8] Re: Wątek o amidze na pl.comp.os.advocacy

@R-Tea, post #6

Znaczy się mielibyśmy dostać,.... tfu! Amigowcy mieliby dostać ochłapy i odpadki porzucone przez zgniłe jabłka? Byłby rarytasik ! Jeszcze tylko trzeba zaprosić kogoś z EXECA i zapytać grzecznie w ciągu ilu lat możliwe byłoby przeportowanie OS4 na Apple.

[#9] Re: Wątek o amidze na pl.comp.os.advocacy

@Prince, post #8

Zabrzmiało tak jak gdyby Exec był grupą ludzi wszystkowiedzących ;)
O możliwości portu to i ja mogę zapewnić ;), że możliwość jest, w ogóle to jest dużo możliwości :)

[#10] Re: Wątek o amidze na pl.comp.os.advocacy

@Prince, post #8

Jeszcze tylko trzeba zaprosić kogoś z EXECA

rotfl

[#11] Re: Wątek o amidze na pl.comp.os.advocacy

@MinisterQ, post #10

Nic nie szkodzi. Ja się tam zaprosiłem :D

[#12] Re: Wątek o amidze na pl.comp.os.advocacy

@thorin_1979, post #1

Zalosne. Przeciez jest Pegasos. Po co komu IMac?
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem