[#1] Rejestracja MOSa2 dla kogoś innego...
Chodzi o to, że osoba, która chce zarejestrować MOS2 nie ma konta na paypal, ani nie ma jak założyć (karta jest za granicą). W związku z tym musi ona zapłacić z innego konta, a konkretniej ja zapłacę po przelewie na moje konto. Jak to zrobić? Podać w czasie rejestracji mój adres e-mail, żeby poszło na moje konto paypal? Czy jakoś inaczej "przekierować" opłatę?

[#2] Re: Rejestracja MOSa2 dla kogoś innego...

@Solo Kazuki, post #1

Ta osoba powinna normalnie się zarejestrować i potwierdzić maila którego dostanie. Potem powinna Ci przysłać linka, którego otrzyma w drugim mailu. Ty klikasz w tego linka i dalej już z automatu dokonujesz zapłaty przez PayPala. Klucz przyjdzie bezpośrednio do osoby, która się rejestrowała (oczywiście, jeśli podała swój adres email).

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem