[#1] News na morpzone.org
Na morphzone.org jest możliwość dodawania newsów. Czy ktoś dodawał już tam newsy? One przechodzą tam jakąś moderację, są "uładniane" przed publikacją czy tak po prostu automatycznie pojawiają się na stronie? Niestety nie widzę tam informacji na ten temat.
Jeżeli ktoś ma doświadczenia związane z dodawaniem newsów na tym portalu i zechciał się podzielić tą wiedzą to byłoby fajnie. :)

Wiem, że tak głupio o to pytać na PPA ale na morphzone.org nie widzę też adresu kogoś odpowiedzialnego za to co się w tym portalu dzieje. Wygląda jakby to był taki zupełnie bezzałogowy działający automatycznie portal. :)

[#2] Re: News na morpzone.org

@MDW, post #1

nie sa automatycznie dodawane. przed dodaniem czesto sa formatowane. zalezy jak sie wrzucajacy postara;)

[#3] Re: News na morpzone.org

@kiero, post #2

Super. Właśnie o taką informację mi chodziło. Chciałem być tylko pewny, że ktoś popatrzy na ten tekst zanim to się pojawi na stronie. :) W najbliższych kilku dniach powinienem z tej informacji skorzystać. Dzięki.

[#4] Re: News na morpzone.org

@MDW, post #3

MDW będzie dawał newsa na MZ - to chyba dobra wiadomość dla wszystkich mosowiec... :)

[#5] Re: News na morpzone.org

@MDW, post #3

Z kilkukrotnego doświadczenia wiem, że możesz po wysłaniu dość długo poczekać zanim twój news ujrzy światło dzienne - nawet ponad tydzień.
[#6] Re: News na morpzone.org

@R-Tea, post #5

Chyba miałem szczęście, bo całkiem szybko zamieścili newsa. I nawet ikonkę uwzględnili. :) Za to na Amiga.org i AmigaWorld nie zamieszczono pomimo tego, iż odpisali, że zamieszczą. Ale to nieistotne. To tylko zapowiedź słabej gierki.

[#7] Re: News na morpzone.org

@MDW, post #6

Może jeszcze zamieszczą, z tego co słyszałem u nich też czasem można poczekać... (nie to co na ppa OK )

[#8] Re: News na morpzone.org

@MDW, post #6

Na Amigaworld.net różnie z tym bywa . Najlepiej dawać newsa na forum :)

[#9] Re: News na morpzone.org

@MDW, post #6

MDW: Umieść na antiamigaworld

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem