[#1] pasek zadań
Witam! Kiedyś temat był poruszany, ale nie mogę znależć wątku - gdzie są ustawienia pomocy dla paska zadań tak aby po najechaniu na ikonkę na pasku wyświtliła się podpowiedź z nazwą programu?

[#2] Re: pasek zadań

@Pero, post #1

A jest taka funkcja w ogóle? Bo u mnie wyświetla się tylko "balon" pomocy ze ścieżką do programu.

[#3] Re: pasek zadań

@Pero, post #1

ustawienia MUI Ambienta - bubble help..no i o ile pamietamw panelu wyswietla sie sciezka do programu.

[#4] Re: pasek zadań

@recedent, post #2

I o ten balon mi właśnie chodziło...
Tyle, że... u mnie to nie działa...
I pytanie do MTeamu - dało by się dołożyć możliwość wyświetlania nazwy pod ikoną?

[#5] Re: pasek zadań

@Pero, post #4

Hmm... Ciekawe.

To tak: Wyświetlanie baloników pomocy ustawiasz w Ustawienia/MUI Ambienta/Pomoc.

Z tym, że ja to mam domyślnie włączone, ale jak wyłączę ("Użyj") to - nie od razu - ale przestaje działać). Ale włączyć już się nie da

Potestuję jeszcze.

EDIT: Jak chcesz zobaczyć skutki działania, to po zaptaszkowaniu odpowiedniej opcji najpierw daj "Testuj", a potem dopiero "Użyj" (ew. "Zapisz", nie chciało mi się na razie resetować, żeby sprawdzić). W ten sposób działa u mnie bez zarzutu.

Ostatnia modyfikacja: 07.09.2010 09:39:20
[#6] Re: pasek zadań

@recedent, post #5

Masz taką samą sytuację jak ja..

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem