[#1] Simple mail
Mam problem z wczytywaniem i zapisem przez w/w program książki adresowej.
SnoopDos pokazuje, że SM w ogóle nie powinien się uruchamiać - ten jednak działa. Konfiguracja jest zapisywana i odczytywana. Gdzie może być problem?
Mos 2.5, macmini, SM w wersji dla Mosa i również dla OS3

[#2] Re: Simple mail

@Pero, post #1

Przypadkiem nie masz skonfigurowanego SnoopDosa, aby pokazywał tylko błędy? :)
[#3] Re: Simple mail

@Jacek Piszczek, post #2

No cóż...:)
Ale nie zmienia to faktu, że nie ma możliwości zapisu delikwenta do książki adresowej...Pod mosikiem 145 zapis działał normalnie...

[#4] Re: Simple mail

@Pero, post #3

A sprawdziłeś prawa zapisu na pliku, w którym są zapisywane te dane?

[#5] Re: Simple mail

@pampers, post #4

Takie rzeczy to tylko linuxos4. Prawa dostepu, x-y, *.so :P

[#6] Re: Simple mail

@AmiChris, post #5

Może i nie jestem już w redkacji PPA, ani moderatorem, jednak ciągłe wyskakiwanie z takimi tekstami jedynie wzbudza kolejne wojny. Ja bym proponował jakiś spacer, czy zimny prysznic, a nie bezsensowne klepanie w klawiaturę. Z wcześniej wymienionych czynności będzie chociaż jakiś pożytek, a nie kolejny brednioserial na pół portalu.
[#7] Re: Simple mail

@pampers, post #4

Wszystko czyste... Porównałem z wersją co miałem na Mosie 145. Wszystko to samo...Dziwne. Wersja ze 145 też nie zapisuje...

[#8] Re: Simple mail

@Pero, post #7

A dasz radę wkleić log ze Snoopa ?

[#9] Re: Simple mail

@pampers, post #8

Strasznie długi....Może raczej na maila?

[#10] Re: Simple mail

@Pero, post #9

Wal śmiało, masz w profilu.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem