[#1] pegasos.audio bug
Znalazł‚em bug w sterowniku AHI, gdzie to można zgł‚osi㇠? autorem pegasus.audio jest Vison Factory Development ... jakoś› nie mogę™ ich znaleźć‡.

Błąd pojawia się po wybraniu źródła dźwię™ku dla AHI input w HD-Recu. Dostaję komunikat, że [max. Record Samples] może mieć maksymalnie wartość 2000 a ma 8000 i że to jest bug i należy zgłosić to autorowi AHI. Scout rzeczywiście pokazuje dla Pegasos 16 bit stereo /++/HiFi wartość max. Record Samples: 8.000. Co ciekawe dla Emu10kx wartość ta równa jest 0 no i w tym trybie z wyborem źródła i nagrywaniem nie ma problemu.
Czym ew. najlepiej wyedytować to w binarce ?

[#2] Re: pegasos.audio bug

@ede, post #1

autorem pegasus.audio jest Vison Factory Development ... jakoś� nie mogę� ich znaleźć�

O ile się nie mylę to właścicielem tej firmy jest/był (nie wiem czy firma dalej istnieje) niejaki :) Frank Mariak były pracownik Phase5 i autor CyberGraphX.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem